Start » Nieuws » Fantasy auteur vraagt om hulp

Fantasy auteur vraagt om hulp

6 September 2019

Fantasy wereld

 

Auteur en theaterschrijver Jeroen Cornelis is bezig met het schrijven van een fantasyverhaal met de titel ‘Storm: Oorlogsmagiërs’ dat zich afspeelt in een middeleeuwse wereld. Cornelissen heeft de lezers van FantasyWereld.nl ingeschakeld om samen met hen zijn verhaal af te maken. 

 Cornelis heeft de lezers gevraagd om mee te denken over de voortgang van het verhaal. Reacties op inhoud en grammatica zijn welkom, maar Cornelis vraagt vooral om suggesties en ideeën voor zijn verhaal, de personages en de setting. Zo kunnen lezers namen bedenken van personages, plaatsen, steden en voorwerpen, en kunnen zij ook invloed uitoefenen op belangrijke beslissingen van personages en dialogen. Op deze manier verwacht de auteur met de kennis van de lezers een beter boek dan ooit te kunnen schrijven. 

 Cornelis heeft momenteel honderden proeflezers. Alsnog laat hij weten dat alle tips en suggesties welkom zijn, en dat iedereen die een liefhebber is van het fantasygenre een aandeel kan hebben in de vorming van het uiteindelijke verhaal.

 Momenteel heeft het manuscript tweehonderd concept-pagina’s. Wekelijks zal de schrijver een deel publiceren op FantasyWereld.nl.

« terug naar het nieuwsoverzichtTags:
Lees Schrijven Magazine
  • Schrijflessen van thrillerkoning Stephen King
  • Wanneer ben je klaar voor een uitgeverij?
  • Schrijftips van Sander Kollaard (Stadium IV)
  • Wat verdien je aan een boek?
  • Crashcourse publiciteit & promotie
  • Wat kun je doen tegen een schrijfdip?
  • Hoe voorkom je langdradige dialogen?

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór 23 september 16:00 u. een abonnement!

Introductiekorting!
Mis Schrijven Magazine niet!

Mis het komende nummer van Schrijven Magazine niet, word vóór maandag 23 september abonnee!

Superaanbieding!