Doorbreek je writer’s block met de Schrijfcarrousel-app

Een screenshot uit de Schrijfcarrousel-appDe Schrijfcarrousel, de succesvolle schrijftrainingsmethode om teksten te analyseren en verbeteren, is vanaf 22 november ook beschikbaar als app.

De Schrijfcarrousel-app ambieert de methode te zijn om een writer’s block te bestrijden. Start de app op, kies een kaart en je krijgt meteen een opdracht voor je ogen. Deze opdrachten stellen je in staat om op speelse of juist structurele wijze te werk te gaan met een (zakelijke) tekst. Voor elke opdracht krijg je tien minuten de tijd.

Met de Schrijfcarrousel app kun je opdrachten van tien minuten maken.De Schrijfcarrousel-app is bedoeld als trainingsmethode voor individuele schrijvers. Waar je met de Schrijfcarrousel-methode samenwerkt om een tekst scherper te maken, is de app bedoeld om individueel je writer’s block op te heffen en je taalvaardigheid te ontwikkelen.

De app verschijnt op donderdag 22 november op de App Store voor de iPhone en iPad. Freerk Teunissen, de man achter de Schrijfcarrousel, heeft laten weten dat er ook een Androidversie in de maak is.

Vanaf 22 november kun je deze link gebruiken om de app te downloaden.

Bron

www.schrijfcarrousel.nl/mobiel