Afbeelding

Door Stijn Rademaker.

Cursus van Geertje Couwenbergh bij Schrijven Online

Door Stijn Rademaker.De bekende schrijfdocente en hooggewaardeerde spreker Geertje Couwenbergh schreef speciaal voor Schrijven Online de cursus Lust in je leven door schrijven.

‘Schrijven doe je niet alleen met je brein maar met je hele wezen; met je huid, haar, longen en nagels. Ik ken het van mezelf en zie het bij mijn cursisten; schrijvers zijn wakker, open en meer aanwezig, nadat ze hebben geschreven. Dat is groots. Schrijven is een conversatie aangaan met je leven waardoor je het dieper kunt beleven. Dat is wat mij betreft de ultieme jackpot,’ aldus Geertje Couwenbergh.

Deze online cursus is bedoeld om je schrijfzin aan te wakkeren. Het effect van de cursus is tweeledig: allereerst train je je schrijfspieren. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en moed -de drie onmisbare spiergroepen van een goede schrijver. Tegelijkertijd bouw je een vriendschappelijke relatie op met je belangrijkste schrijfgereedschap: je eigen geest. Die combinatie van spierballen en hartelijkheid maakt je een geweldige schrijver.

Couwenbergh ontwikkelde deze persoonlijke cursus exclusief voor Schrijven Online Academie. Lust in je leven door schrijven zit vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Voor maar € 149,- krijg je vier intensieve lessen met uitdagende opdrachten die worden afgesloten met uitgebreide en persoonlijke feedback van Geertje zelf. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in.

Bron

www.schrijvenonline.org/academie/lust-in-je-leven-door-schrijven