Aankondiging Januari Schrijfmaand

Schrijven Online kondigt de Januari Schrijfmaand aan.In december nemen we even tijd voor onszelf, maar vanaf januari gaan we weer vol op schrijven. Deel je Nieuwjaarsvoornemens en doe mee aan deze speciale schrijftrainingen.

Goede voornemens hebben we allemaal, al is er één die alle schrijvers met elkaar delen: ‘Dit jaar ga ik meer schrijven’. Een goed streven, maar één die zelden langer dan een paar weken stand houdt. Om die reden introduceren wij de ‘Januari Schrijfmaand’.

Inspirerende opdrachten

Schrijfdocent Yoeke Nagel is de schrijftrainer van deze maand. Zij heeft een reeks trainingen opgesteld die ze in januari op het forum van Schrijven Online zal publiceren. Deze opdrachten zetten je met praktische aanwijzingen aan het werk en zorgen ervoor dat je inspiratie actief wordt gestimuleerd.

De verhalen die je voor de opdrachten schrijft, kun je in een apart onderdeel op het forum publiceren. Zo kun je jouw werk delen en commentaar vragen van andere deelnemers. Bovendien krijg je feedback van Yoeke op de verhalen die op deze wijze worden gepubliceerd.

Schrijven Online kondigt de Januari Schrijfmaand aan.De schrijftrainingen zullen voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt dus meedoen ongeacht je niveau. Vanaf 2 januari verschijnen elke week twee tot drie trainingen. Publiceer je voor elke opdracht in een week een verhaal, dan maak je kans op een boek uit de Schrijfbibliotheek. We verloten in totaal vier boeken, dus je maakt elke week kans!

Wij hopen op een actieve deelname, zodat we elkaar in het nieuwe jaar kunnen ondersteunen en elkaars werk naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor nu wenst de redactie je alvast prettige feestdagen toe en hopen we je op 2 januari te mogen verwelkomen bij de eerste training!

Bron

www.schrijvenonline.org