2 minuten Festival: heel veel korte literaire optredens en muziek

Tijdens het 2 minuten Festival klimmen allerlei schrijvers het podium op om in niet meer dan 2 minuten een verhaal voor te dragen. Daarnaast is er live muziek en kunst. Het festival vindt plaats op 7 september om 20.00 uur in De Rode Hoed in Amsterdam.

Je kunt gaan kijken naar optredens van onder anderen: Tommy Wieringa, Özcan Akyol en Esther Gerritsen. Verder is er ook live muziek en beeldende kunst van onder anderen: A.L. Snijders en Het Verkade Project.

Het 2 minuten Festival wordt georganiseerd door Torpedo Theater, Het Parool en de Rode Hoed. Het festival is voortgekomen uit de 2 minuten rubriek die verscheen op torpedomagazine.nl en in Het Parool. In deze rubriek vertelden schrijvers twee jaar lang een verhaal in 150 woorden. Na een succesvolle eerste editie van het 2 minuten Festival in 2012  komt nu de tweede editie van het festival eraan. In de aanloop van het festival publiceert torpedomagazine.nl filmpjes met schrijvers, zoals bijvoorbeeld Elke Geurts.

Praktisch informatie

2 minuten Festival
In: De Rode Hoed, Keizersgracht 102,  1015 CV Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.00 uur
Kosten kaartje: 15,00 euro
Reserveren

Bronnen: De Rode Hoed - Torpedo Theater - Torpedomagazine.nl

Bron

www.rodehoed.nl/nl/programma/agenda/event/244/2-minuten-festival?filter=1torpedotheater.nl/voorstellingen/info/480/2-minuten-festival