Eindelijk dat boek schrijven?

Laat je inspireren door Schrijven Magazine

Afbeelding

Wie schrijft, leest Schrijven Magazine
  • Schrijven Magazine helpt je bij elke stap op weg naar jouw eigen boek.
  • Je ontdekt wat de schrijfmethode is die het beste bij je past, welke schrijftechnieken je boek vooruit helpen, en je krijgt heel veel tips & trucs van ervaren schrijvers. 
  • We vertellen je alles wat je moet weten over uitgevers en literair agenten.

Welke schrijfvraag je ook hebt, we beantwoorden hem in Schrijven Magazine!.

1e JAAR VOOR SLECHTS € 27,50 (i.p.v. € 41,75) + cadeau:

  • Jaarabonnement (6 nummers) Schrijven Magazine
  • En een welkomstcadeau. Maak hieronder je keuze:
Maak een keuze
Kies je extra cadeau
Mijn gegevens
Aanhef
Gegevens ontvanger
Aanhef
Betaling
Ik betaal als volgt

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen Europa betaalt u een verzendtoeslag van € 7,50 voor 6 nummers. Buiten Europa is de toeslag € 15,- voor 6 nummers.

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Prijs- en typefouten voorbehouden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.