Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#493 De SZS, of wat dacht u?

Zowel rechts- als linkshandige schrijvers  zullen het geweten hebben, de oprichting van deze nieuwe politieke formatie. Voortaan gaan hun stemmen naar de SZS.
Schrijven Zonder Schroom is het motto en drukt zonder voorbehoud uit waar de nieuwe partij voor staat.
De leden van deze vereniging van pennenhouders, pennenlikkers en toetsenslagers onderschrijven het principe geen blad voor de mond te nemen. Zij hebben een mening en delen ze, op welke manier ook.

Voor wie denkt niet te kunnen schrijven staat een waaier van cursussen ter beschikking. Bestsellerauteurs,  verdienstelijke zondagsschrijvers, taalvirtuozen, ja zelfs de meest ordinaire amateurs staan klaar om u in te wijden in de literaire kunsten, ongeacht het gewenste genre. Buiten taalfouten, wordt alles geduld.

Word vandaag lid en maak kans op een 14 karaat gouden vulpen,  een EditPad Lite of een van de gratis opleidingspakketten. Doen! Nu!

Ons programma? Dat gaan wij samen schrijven, geen voorgekauwde kost die andere partijen durven voorzetten. Het ultieme doel dat aan de basis ligt van de SZS is dat op elke stellingname, van welke strekking ook, een schriftelijk antwoord gaat worden gepubliceerd. Van artikels in kwaliteitskranten tot flauwe zeverberichten in de rioolpers, zij zullen van antwoord gediend worden.

Geen pamflet, geen bericht op bestaande of toekomstige sociale media  zal ongemoeid blijven. Wij zullen doorgaan, wij zullen schrijven. Schroom is onze regel niet. Leden van SZS schromen niet(s)!

Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Schmetterling, dit is een krachtige oproep. Ik ga voor de gouden vulpen.
Ik mis nog wel enkele pakkende slogans, of moeten we die ook zelf schrijven?

Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Alles voor en door de leden van de SZS, geen vreemde pottenkijkers of duurbetaalde reclamebureaus. Eén slogan is al klaar: JA, AAN HET SCHOONSCHRIFT, NEEN AAN DE SCHOONSCHRIJVERIJ!. Jouw pen ligt klaar, Fief.  

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Marc - Hostwriters

Als je dit partijprogramma zo leest, zou je denken, gebeurt dat niet nu al? Iedereen heeft een mening en iedereen zal het geweten (gelezen) hebben. SZS vult een bestaande behoefte in. De werkelijke boodschap lees je eigenlijk in de tweede alinea. Een stukje dat blijft doormalen, eens je het hebt gelezen. Scherp.

 

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Mili - Hostwriters

Schmetterling, je gaat er meteen vol en heerlijk brutaal in.

‘De meest ordinaire amateur’ - badinerend – om dan gouden pennen en meer nog uit te delen … 

Ik word eerlijk gezegd wel moe van je programma: “an opinion is like a butt-hole everybody has one”.

Laat onverlet dat het schrijfplezier ervan af lekt.