Lid sinds

1 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Opdracht #404 - Karaktereigenschap

 

Karakter Liesbeth

Ze is een bloedmooi meisje, blauwe ogen, blond haar. Het perfecte plaatje zoals ze zeggen. Is haar karakter ook zo mooi, het zou haar nog knapper maken? Ook als ze lief zou zijn, maar dat is ze niet. Vrienden heeft ze niet echt, tenminste, ze laat mensen wel denken dat ze vrienden zijn. Er is maar één iemand belangrijk voor haar, zijzelf. Niemand kan aan haar tippen, zegt ze.

Beroepsmatig heeft ze een functie die hooggeplaatst is, manager van een groot concern. De mensen die voor haar werken vrezen haar scherpe tong. Ze zouden zeggen: “Onze bazin, dat is iemand die over lijken gaat!”, maar ze zorgen er wel voor dat ze dat niet hoort.

 

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Rita, welkom op dit schrijversplatform.  Toch even kijken hoe anderen publiceren d.w.z. beginnen met # en het nummer van de opdracht en dan de titel van je inzending, in dit geval Karakter Liesbeth. Deze opdracht is al bijna twee weken oud en zal mogelijk geen respons meer krijgen. Je kan natuurlijk nog altijd meedoen met opdracht # 405 en vanaf volgende dinsdag komt # 406 er aan. 

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Als karakterschets geslaagd, maar het is nog niet echt een verhaal. Hoe zou iemand met dit beschreven karakter zich in een meer verhalende setting gedragen? Ben benieuwd naar je komende bijdragen, je weet in ieder geval in de huid van een personage te kruipen.