Lid sinds

10 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

#404 - Klaar mee

De wekelijkse opdrachten heb ik met veel plezier gemaakt het afgelopen jaar. Het commentaar van de meeste forumleden hebben mij een betere schrijver gemaakt. Dank daarvoor.

Echter, ik merk dat ik me steeds meer erger aan het gekibbel tussen (steeds weer dezelfde) leden. Soms prikkelend, soms om gelijk te krijgen, soms gewoon ruzie en altijd irritant. En nu is er 1tje bij die wel wil corrigeren op een terechtwijzende manier maar niet wil bijdragen.

'Lees het dan niet.' hoor ik jullie al zeggen, maar dat gaat niet. Het gekibbel zit overal tussendoor.

Ik houd een tijdje op met de opdrachten.

Ciao.

Lid sinds

5 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Taco, ik weet niet of ik mij moet aangesproken voelen en als dat zo is, sorry voor het eventuele gekibbel, maar ik sta steeds op mijn strepen. Daarnaast ben ik zelf van het principe waarom zou ik opstappen als die andere(n) zo dom is (zijn). Bij vele commentaren heb ik ook dikwijls mijn bedenkingen, maar die leg ik naast mij neer. Jouw bijdragen zijn steeds boeiend en ik zou ze niet willen missen. Hopelijk tot zeer binnenkort. 

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hey, Taco, ik zou het erg jammer vinden als je geen verhalen meer instuurt. We zouden daarmee een fijn forumlid verliezen. Je hebt een prettige manier van schrijven en een verfrissende andere kijk op de opdrachten.  
Het gekibbel hoort er voor mijn gevoel wel een beetje bij. Het is voor mijn gevoel niet op de man/vrouw gericht, maar betekent naar mijn idee dat iedereen zich vrij voelt zijn mening te uiten. Om voor mezelf te spreken, ik hoor liever dat ze iets niet goed vinden en hoe het beter kan dan dat ze een "graag gelezen" geven zonder toelichting. Dat het vaak genuanceerder en wellicht meer respectvol kan, daar heb je gelijk in. Ik heb ook de neiging om ergens enthousiast op te duiken. Het komt er dan wel eens lomper uit dan dat ik in gedachten had. 

Lieve Taco, ik hoop dat je er nog een nachtje over wil slapen. 
 

Lid sinds

1 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Zeer geslaagde bijdrage Taco! Perfect de invulling van de opdracht ingevuld en dat in zo weinig woorden. 

ZG!

(het is fictief, toch?)

 

Lid sinds

10 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Oh noooooo, Tacooooo! 

Klopt hoor dat plezier belangrijker is. Ik begrijp je. Je bent zeker niet de enige die hiermee zit. Ik hou ook niet van gekibbel en moet al helemaal geen gelijk hebben. Discussies vind ik vaak wel leerzaam. Het is soms wat afwegen wat je tegen wie zegt en hoe. Ik ben hier gekomen als iemand die nog nooit iets had geschreven, dus ik waardeer elke reactie waar ik iets uit kan leren. En die leercurve is steiler in het begin. Ik heb ook ontdekt dat je niet voor iedereen goed kan doen. 

Ik vind/vond jou wel een verfrissende aanwezigheid hier. Zowel in je heerlijke horror, als je opbouwende reacties. Ik ben ook eens gaan kijken op webtales en daar is de toon wel anders. 

Laat iets weten als je boek af is 😀

Lid sinds

1 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wat TonyCoppo zegt, zou trouwens supergaaf zijn, maar ik heb vaak genoeg gezien dat het je echt irriteert. En ik begrijp je helemaal. Succes met echte dingen schrijven!

Lid sinds

5 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Beste Taco, ik respecteer jouw keuze. Je zegt 'een tijdje op te houden met de opdrachten', ik hoop dat door de verschillende appèls hierboven - die ik alleen maar onderschrijf - dit 'tijdje' van korte duur is.
Wat je ook doet: ik wens je het allerbeste en veel schrijfplezier.

Lid sinds

10 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Bedankt voor jullie fijne reacties. Ik zal wat meer uitleg geven:

Ik leer erg veel van jullie verhalen, commentaren en reacties. Ik begrijp daardoor beter waar een goed verhaal aan moet voldoen en waaraan niet. Dat 'leren' zeg maar, wordt dan verstoord doordat sommigen zich verlagen tot vliegen afvangen. Ik heb het niet over correcties, maar die welles-nietes spelletjes.

Ik vind het bemoedigend dat mijn verhalen hier en daar in de smaak vallen. Komende maanden ga ik besteden aan een andere hobby: zeezeilen. Ik ga een paar langere reizen maken waarin ik ongetwijfeld tijdens de nachtelijke wachtrondes inspiratie op doe.

Na de zomer ben ik er weer.

Tot dan!

Lid sinds

5 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Taco, van harte eens met Maria Fransisca. Ik kijk ernaar uit dat je hier weer verhalen komt plaatsen. Wellicht spannende en stoere zeemansverhalen? Geniet ervan, Taco! 

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dat klinkt al bemoedigender, Taco. Zeezeilen! Gaaf! Leg een logboek aan, dan kun je er daarna een boek over schrijven en ons laten genieten van stoere verhalen. Maar geniet eerst vooral van het reizen. Behouden vaart.