Lid sinds

4 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#351 .. op het ritme van de muziek... sensuele klanken

 

Amanda strekte zich uit, trok een la open en pakte een borstel.

'Kom hier bij me liggen, je hoofd op mijn schoot. ‘

'Ik denk dat ik toch liever naar huis ga,'zei Mirjam gespannen maar deed toch wat Amanda haar vroeg. Amanda haalde de borstel met lange stevige slagen door haar lange haar heen. Mirjam ontspande zich ,  kreunde zacht en Amanda wist dat ze het prettig vond.

'Dit is lekker, toch. Alleen vrouwen weten onder elkaar wat fijn is,'zei ze zacht. 

Mirjam sloot haar ogen en er lag een glimlach op haar gezicht. Ze genoot zichtbaar van de aandacht die ze kreeg. Na tien minuten legde Amanda de borstel opzij, stond voorzichtig op en liep naar de stereo.'Kom, we gaan dansen.'

Ze schoof een nieuwe cd erin en binnen een minuut werd de kamer gevuld met de warme sensuele klank van een saxofoon, aangevuld met de tonen van een piano.

'Kom.'

De opzwepende muziek overspoelde Mirjam en dreef haar in de amen van Amanda. Twee lichamen versmolten met elkaar. Mirjam slaakte een zucht en vleide zich tegen Amanda aan. Ze rook haar opwindende geur en voelde hoe een aangename warmte zich door haar lichaam verspreidde. Opeens voelde ze de lippen van Amanda op die van haar. Op datzelfde  moment gleed haar tong naar binnen en begon Mirjam' s  mond te verkennen.

 

Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik zie hier niet echt de opdracht in terug, John. Het is een erotisch verhaaltje waarin muziek een piepklein bijrolletje speelt in plaats van de hoofdrol. Misschien zou je het nog zo kunnen herschrijven dat de muziek wel prominent op de voorgrond staat?

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi John Doe, nu heb ik bij jouw naam altijd een man in gedachten, maar zoals jij dit verhaal geschreven hebt, ga ik twijfelen. 

Evenals Aurora zie ik hier de opdracht niet, in ieder geval niet wat de muziek met jou doet, tenzij je een van de dames in het verhaal bent. 

'Ik denk dat ik toch liever naar huis ga,'zei Mirjam gespannen
Mirjam ontspande zich ,  kreunde zacht 

Waar je bij de ene zin te weinig spaties gebruikt, zet je er in de andere een paar te veel. Achter het ah-teken hoort een spatie, maar voor een komma hoort er geen en erna maar 1.