Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

#324 Teddy

 

“Kijk Teddy, ik heb een lekker bedje voor je gemaakt in de koffer. Ik heb zelfs het dekentje teruggevonden dat mijn moeder voor je had gehaakt. Wat hebben we weer een hoop avonturen beleefd hè? Weet je nog dat we de bril van Angela Merkel hadden verstopt? En wij maar meezoeken hahaha. Ja, dat was leuk. Wat zeg je Teddy? We hadden Angela Merkel nooit uit moeten nodigen? Ik vond haar erg aardig en had haar graag vaker willen zien. Jij niet? Nee Teddy, dat mag je niet zeggen. De Duitsers zijn juist zulke pacifisten vanwege de Tweede Wereldoorlog. Ik vind dat bewonderenswaardig. Daar kunnen wij nog wat van leren. Je bent wel erg verbitterd geworden hoor de laatste jaren. Toen ik je kreeg was je zo begaan met de mensen. Ken je Jimmy nog van junior high? Toen zijn moeder overleed zijn we een jaar lang iedere dag bij hem langs geweest om te spelen. Als je liefde geeft krijg je liefde terug. Misschien heb ik je te weinig liefde gegeven de afgelopen jaren. Ik heb het geprobeerd, maar ik had het erg druk. Kom Teddy, zand erover. We gaan weer terug naar waar we vandaan kwamen en beginnen opnieuw, met een schone lei. Nee Teddy, ik wil die stoute woorden niet meer horen. We stappen een nieuwe wereld binnen en laten deze achter voor Joe. Nee, nu is het klaar Teddy. Niks slechts over Joe. Hij wordt een fantastische president.”

“Donald. Zit je nu weer tegen die knuffelbeer te ouwehoeren? Schiet op, de taxi staat voor.”

“Sorry Melania. Ik ben bijna klaar. Ga maar lekker slapen Teddy. Morgen breekt er een nieuwe dag aan.”

 

Lid sinds

4 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Voor wie het nog niet zou weten: Theodore Roosevelt is de naamgever van de teddybeer. De 26e president van de V.S. werd door zijn vrienden ‘Teddy’ genoemd omdat hij in 1902 tijdens een berenjacht weigerde een berenwelpje te doden. Nooit geweten dat het beestje nog rondliep in het Witte Huis. Fijn bedacht, Jurrit

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Jurrit, ik dacht bij Teddy direct aan het beertje van Mr. Bean. Alleen is dit een terror Teddy, want hij blijkt het gemene brein achter al die rottigheid van Trump. En de president is toch maar gewoon een klein kind onder invloed van zijn gemene knuffelbeer:). Goed bedacht!

Tweede Wereldoorlog moet met hoofdletters. 

 

Lid sinds

2 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Goede avond Jurrit

Erg goed gevonden en vlot geschreven. Een conversatie van Mr. President met zijn teddybeer is een super vinding van je.

Ik ben wel over 1 woord gestruikeld: namelijk passivisten (bedoel je hier pacifisten?)

groet

 

Johanna

   

Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Chantal,

Het beertje van Mister Bean is inderdaad iets vriendelijker. Tweede Wereldoorlog heb ik aangepast.

Lid sinds

11 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Jurrit,

Ik dacht juist aan Ted Kennedy, maar zag al snel dat ik t verkeerd had.

Je hebt zo te lezen de goede en slechte rollen voor een keer omgedraaid. Ik begrijp nu waarom Trump zo dwars en bars was, het groeide hem boven het hoofd!