#323 Gedachtenspinsel

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

#323 Gedachtenspinsel

 

#323

Wat gebeurt er als ik een suikerspin voor haar koop? Zo´n zoete roze, passend bij de hotpants die ze draagt en waaronder de aanzet van haar billen net te zien is wanneer ze vooroverbuigt, zoals daarnet naar dat opgeschoten puistenjoch in die rode botsauto. De sukkel miste de uitdrukking op haar gezicht. Te vroeg sloot hij zijn ogen en tuitte zijn lippen om haar zoen in ontvangst te nemen. De speelse pets tegen het hoofd waarbij zijn haren wild omhoog waaierden kwam onverwacht, voor hem. Hij zette grote ogen op en vormde met zijn mond een O. Meesmuilend liep ze van hem weg, heupwiegend op haar hoge hakken. Haar haren dansten op haar rug en schouders. Niet een keer keek ze achterom.
Zal ze met twee vingers toefjes plukken uit de suikerspin? Een hap eruit nemen, waarna er kleverige draadjes blijven plakken op haar roze lippen en haar rode wangen? Met mijn ogen dicht zie ik haar ogen glanzen, proef de zoete suiker op haar mond. Ik lik mijn lippen, en de hare. Ook nu het regent.

Hoe ze daar loopt in die doorzichtige regenponcho , tussen al die blauwe, grauwe miezerjassen door. Druppels glijden traag van boven naar beneden over het blanke plastic; ik huiver - niet van de kou.
Eet ze suikerspinnen in de regen?

 

Lid sinds

10 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik wil weten hoe dit afloopt, Willy! 

Ik vind dat je het verlangen van de verteller heel mooi weergeeft. De overgang van de roze broek naar het ´suikerspinnenplan´ heb je goed gebruikt voor een creatieve en mooie overgang. 
Het is niet per se nodig voor het verhaal, maar als je kort zou beschrijven of de verteller enkel vanuit lust naar dit meisje kijkt, of dat zij al jarenlang zijn heimelijke geliefde is, zou dat nog wat verdieping van de verteller kunnen geven. 

  ​​​​Een heel mooi verhaal!

Groet, 

Nadine​

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Nadine van de Sande

Dank je wel, Nadine.

Ik heb bewust weinig laten zien van de verteller om de lezer zelf te laten invullen wat zijn of haar beweegredenen zijn om het meisje verlangend gade te slaan. Ik neem je feedback mee, mocht ik er ooit een langer verhaaltje van willen maken dan zal ik gebruik maken van je suggestie.

Groet, Willy.

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Willy, bij het lezen voelt het of je naast de verteller staat. Zelf zou ik vanaf...De sukkel...tot ...achterom, de tekst ook in de tegenwoordige en niet in de verleden tijd zetten. Knap stukje lectuur.