Lid sinds

9 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Administratie
  • Stagiair
  • Redacteur
  • Uitgever

Wekelijkse schrijfopdracht #318 - Reizen door de tijd

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Johanna Müller en Annemieke Heller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 318e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #318 - Reizen door de tijd

Door Annemieke Heller

In deze weekopdracht reizen we met z’n allen door de tijd. Stel je voor dat je met een haakje wordt opgepakt en wordt teruggezet in de tijd. Je bungelt een tijdje rond, maar uiteindelijk beland je precies op de plek waar je nu bent. Als je om je heen kijkt, zie je echter dat niets meer is zoals het was voor je met het haakje werd opgepakt. Je bent beland in de Middeleeuwen. Je bent dus nog precies op dezelfde plek, maar de omgeving is heel wat jaren terug in de tijd gegaan. Wat doe je?

Schrijf een verhaal van maximaal 300 woorden over dit avontuur

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Annemieke Heller stuurde op haar twaalfde haar eerste manuscript naar een uitgever, studeerde Journalistiek en geniet al haar hele leven van schrijven. De freelance schrijfopdrachten voor verschillende media ruilde ze echter na een paar jaar in voor opdrachten in de boekenwereld, omdat daar toch echt haar passie ligt. Ze redigeert inmiddels voor een uitgeverij en begeleidt mensen via coaching bij het schrijven van hun boek. Op haar website Het Boek Project vind je meer informatie.

 

Lid sinds

1 maand 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Krijgen we ook respons van de betrokken schrijfcoach, of is dat niet gebruikelijk?
Ik doe nog maar pas mee, dus ik weet het niet.