Wekelijkse schrijfopdracht #305 - Verkoop je boek

Lid sinds

1 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wekelijkse schrijfopdracht #305 - Verkoop je boek

 

Wanneer je boek uitgegeven is, komt de volgende stap: de promotie! In deze schrijfopdracht leer je hoe je het doet. 

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Johanna Müller en Annemieke Heller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 305e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #305 - Verkoop je boek

Door Mabel Verstappen

Een grote droom van mij is om een keer een boek te schrijven en niets zou leuker zijn als dat het dan ook nog een bestseller is. Bij een boek proberen te verkopen hoort ook het boek promoten. Stel je hebt je boek geschreven en het ligt klaar om gepubliceerd te worden, het enige wat je nog moet doen is het boek promoten. Schrijf een stuk tekst van maximaal 300 woorden waarmee je probeert zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor je boek. En vergeet niet het einde zo spannend mogelijk te maken. Succes

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Mabel Verstappen schrijft met name fictie en heeft een blog over haar maagverkleining. Ze heeft diverse schrijfcursussen gevolgd en blijft zichzelf hier met plezier in ontwikkelen. Momenteel werkt ze in het onderwijs als technisch onderwijsassistent. Haar website is kiwiofbanaan.wordpress.com