Wekelijkse schrijfopdracht #301 - Sterrenhemel

Lid sinds

1 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wekelijkse schrijfopdracht #301 - Sterrenhemel

 

Droomde jij er vroeger van om astronaut te worden? Of staarde je naar de sterrenhemel: wat zou daar toch zijn? Dan is deze opdracht iets voor jou!

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Johanna Müller en Annemieke Heller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 301e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #301 - Sterrenhemel

Door Mabel Verstappen

Afgelopen week was de eerste lancering van een bemande SpaceX lancering op weg naar het ISS station. De eerste keer dat een commercieel bedrijf mensen de ruimte in stuurt. Maar stel je hoor dat deze raket nooit bij het ISS station aan komt. Was dat doelbewust? Is er iets mis gegaan tijdens de weg er naartoe? Vertel jouw verhaal in 500 woorden. 

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Mabel Verstappen schrijft met name fictie en heeft een blog over haar maagverkleining. Ze heeft diverse schrijfcursussen gevolgd en blijft zichzelf hier met plezier in ontwikkelen. Momenteel werkt ze in het onderwijs als technisch onderwijsassistent. Haar website is kiwiofbanaan.wordpress.com

 

Lid sinds

1 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Leuke opdracht! Het is nu een week geleden: ik kijk uit naar de feedback van Coach Verstappen. Ik zie dat ze op 5 juni twee verhalen heeft gecomment, maar verder niet. Ik schrijf zelf nog niet, maar vind het altijd leerzaam het commentaar van de coach te lezen! Komt dat nog?