Lid sinds

3 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#300 DRIEHONDERD Dank en hulde

 

Dit is de driehonderdste keer dat er een wekelijkse schrijfopdracht verschijnt.
Redacteuren en schrijfcoaches van SOL hebben in de afgelopen jaren ruimte geboden aan degenen die iets met schrijven hebben. Dat iets is voor iedereen anders, maar het podium was er.

Ik heb aan nog niet de helft van de opdrachten actief meegedaan, maar iedere keer weer heeft het mij verder geholpen in mijn schrijverij. Opdrachten van heel verschillende aard daagden mij uit een stap verder te zetten. Suggesties, aanwijzingen en commentaren - en ja, ook pluimen en veren - hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling als schrijver.

Hartelijk dank aan degenen die het podium hebben gebouwd en in stand gehouden en aan degenen die ervoor zorgden dat er op schrijfgebied zo veel viel te beleven op dat podium.
Hulde aan de redacteuren en schrijfcoaches van SOL!

Met vriendelijke groet,
Ton Badhemd

 

Lid sinds

2 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Helemaal mee eens! Ik sluit me er ook bij aan! Dank aan de redactie, de coaches, en ook zeker iedereen die actief commentaar / feedback geeft op de verhalen van anderen! Dank, dank!

@Dos. Ze staan inderdaad nu er soms tussen. Je kan ze herkennen aan de post "redactie". Ook is bij #295 nooit feedback geleverd door de coach, en daar is nooit een reactie / commentaar op gegeven waarom (ook niet na posts met vragen erover, of emails erover). Dus het gaat een beetje mis misschien de laatste tijd.
Maar als je even terugscrollt in het forum kan je ze altijd vinden. Anders kan je ze ook (dat is nog makkelijker) vinden door hier terug te scrollen: https://schrijvenonline.org/gebruiker/redactie

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Ton,

... ook ik sluit mij van harte aan bij deze hulde. Deze mensen hebben het verdiend.

Het meedoen aan de opdrachten heeft mij veel kennis en plezier gebracht. 

Dank voor je initiatief!

Vriendelijke groet,

Riny