Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Wekelijkse schrijfopdracht #285

 

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #285.

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 285e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #285 - Ciara

Door Lizette van Geene

Afgelopen zondag raasde winterstorm Ciara over ons land. In ons land was de schade beperkt, vergeleken met Engeland waar Ciara onder andere in de graafschappen West Yorkshire en Cumbria tot overstromingen leidde. Schrijf een verhaal waarin een winterstorm centraal staat, en gebruik daarbij het bijgaande beeld van de zwaan in het water. Schrijf een tekst van maximaal 550 woorden. 

Zie de foto van de zwaan in dit bericht.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Lizette van Geene schrijft korte verhalen, journalistieke en educatieve teksten in haar eigen vakgebied (arbeidsmarkt en loopbaanbegeleiding), blogt (soms geregeld) en werkt onder andere als schrijfcoach en recensente literatuur bij het Eindhovens Dagblad. Ze publiceerde de roman 'David en andere bewijzen van liefde,' en de verhalenbundel 'Een nacht om te horzelen.' Meer lezen van Van Geene? Bezoek hier haar website.