Start » Forum » Themaforums » Wekelijkse schrijfopdracht » Wekelijkse schrijfopdracht #260

Wekelijkse schrijfopdracht #260

Geen reacties
Marije Catsburg
redactie
Laatst aanwezig: 22 uren 2 min geleden
Sinds: 16 Aug 2016
Berichten: 207

Wekelijkse schrijfopdracht #260

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #260: Spiegel

 

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Jackman, Frank Noë, Katja de Vries, Janko Ekkel, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Jacqueline van Zwieteren, Annette van der Meij en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 260e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #260 – Spiegel

Door schrijfcoach Mabel Verstappen

Elke dag kom je waarschijnlijk wel minimaal één spiegel tegen. Spiegels zien ons op onze goede en slechte dagen. Soms vraag ik me wel eens af wat een spiegel allemaal ziet en te vertellen heeft. Vertel in 700 woorden over of vanuit het perspectief van een spiegel. Wat heeft de spiegel gezien of meegemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie bedenken.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Mabel Verstappen schrijft met name fictie en heeft een blog over haar maagverkleining. Ze heeft diverse schrijfcursussen gevolgd en blijft zichzelf hier met plezier in ontwikkelen. Momenteel werkt ze in het onderwijs als technisch onderwijsassistent. Haar website is kiwiofbanaan.wordpress.com

REDACTIE SCHRIJVEN ONLINE

Lees Schrijven Magazine
  • Schrijflessen van thrillerkoning Stephen King
  • Wanneer ben je klaar voor een uitgeverij?
  • Schrijftips van Sander Kollaard (Stadium IV)
  • Wat verdien je aan een boek?
  • Crashcourse publiciteit & promotie
  • Wat kun je doen tegen een schrijfdip?
  • Hoe voorkom je langdradige dialogen?

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór 23 september 16:00 u. een abonnement!

Introductiekorting!
Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Meld je aan vóór 23 september!

Word abonnee