Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

# 190 - (het zal door sommigen misschien niet gewaardeerd worden ) 18+ (en nee, geen ervaring hiermee)

Haar vingers strelen zijn lid. Hij reageert schokkerig. ‘Nog een keertje, Maarten?’ Hij kijkt mijn richting uit. Achter het kamerscherm wacht ik zijn reactie af. Ik sta in tweestrijd. De wens dat hij weigert, want ik sta op punt van exploderen. Anderzijds, zoals ze mijn tweelingbroer opgeilt … het verzengt me. Tot diep in mijn ziel. Alsof ik haar strelingen ervaar. Haar in de ogen kijk terwijl ik haar langzaam naar haar hoogtepunt breng. Haar spieren om mij voel samentrekken. Ik steek mijn tong uit naar een fictieve traan die ik van haar wang lik. Voel haar hart onder mij, de kleine piercing in haar navel. De geur van kamille die altijd om haar heen hangt. Shampoo in die vossige haren. Bodycrème. Het kan me niet schelen waar. Kamille moet het zijn, altijd. Samen met haar lichaamsgeur. Een lichaam dat zich naar mijn wensen plooit. Liefdevol en gewillig, maar niet onderdanig. Ik kijk naar beneden. Mijn erectie klopt warm in mijn hand, de aders groot. En God, ik wil liefhebben. Hij moet gaan. Als hij weg is, zal ze naar de badkamer lopen. Dan zal ik zogezegd thuiskomen en de liefde bedrijven met haar hart. Maar mijn liefste met mijn broer ... nee. Nooit meer. ‘Nee, Laura. Niet meer,’ hoor ik Steven zeggen.

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
leeghoofd: van mij mag je expliciet zijn, want dat is het voor jou/jouw HP in die situatie (behalve dat je in de titel zegt er geen ervaring mee te hebben) niet alledaagse insteek thema overspel leentje buur met (tweeling)broer zal best voorkomen de personen snap ik niet: Maarten is aan het vrijen met Laura HP is dus zijn tweelingbroer, die getuige is en dadelijk net doet alsof hij thuiskomt wie is dan Steven? Eens hij weg is - Als hij weg is En God, ik wil liefhebben - beetje tamme woordkeuze, je staat op springen, dan wil je wel iets actievers dan romantisch minnekozen, een duurzame relatie opbouwen, haar maatje zijn Met veel plezier gelezen vlot geschreven, opgefokte spanning komt goed naar buiten

Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Peter Laura weet niet beter dat Maarten echt Maarten is, hoewel ze momenteel zijn broer Steven bezighoudt. Ze pleegt overspel zonder dat ze het beseft (het is eens iets anders!) - een dwaas idee van HP dat zijn broer zijn plaats inneemt terwijl hij toekijkt, en dat hem doet beseffen dat hij veel meer van zijn vrouw houdt dan hij denkt, het idee bevalt hem uiteindelijk niet. (Het kan allemaal wel vergezocht zijn dat de broer ermee akkoord gaat) HP=Ik=Maarten. Op springen staan betekent snelle seks, maar je hoeft daarvoor niet het beest uit te hangen :unibrow:

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi leeghoofd, je hoeft je hier geen zorgen te maken over wie wat wel of niet waardeert; we zijn hier allemaal om te leren schrijven, ongeacht het genre. Ik ben blij met je uitleg, want ik had hetzelfde als Peter dat ik door 'Steven' even de draad kwijt was. En net als Peter denk ik dat liefhebben hier niet het juiste woord is. Wat wel? ik kan er een paar bedenken, maar dat wordt hier misschien niet gewaardeerd :nod: Originele insteek, met veel plezier gelezen.

Lid sinds

7 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Door je waarschuwing verwachtte ik iets pornografisch, maar dat valt best mee. De namen verwarde mij, je insteek is origineel en ik was niet geshokkeerd wel verbaasd. Dit is wel heel vergaande broederliefde maar goed niets is een mens vreemd.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Los van het ethische vraagstuk vind ik dat de manier waarop je je scene beschrijft wel goed gelukt. Broeierig, spannend en HP's frustratie omtrent zijn vergissing komt goed door.. De laatste zin zorgde bij mij ook kort voor een :? maar toen viel het kwartje.

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Okido. Dit hele stuk kan eruit: "Shampoo in die vossige haren. Bodycrème. Het kan me niet schelen waar. Kamille moet het zijn, altijd. Samen met haar lichaamsgeur. Een lichaam dat zich naar mijn wensen plooit. Liefdevol en gewillig, maar niet onderdanig." Zonde van die vossige haren, maar het voegt niets toe aan het verhaal.

Lid sinds

5 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ontzettend dapper om het te laten lezen aan de vaak kritische lezer. Ik merk dat je veel in je hoofd hebt. Veel ook om ons deelgenoot te laten maken van wat je de lezer wilt vertellen. Deels lukt je dat. Een puzzel. Maar: Ik moet te veel nadenken over de personages en de toon. De meeste lezers moeten dit verhaal minstens drie keer lezen om het te begrijpen. Dat kan irritatie opwekken, maar kan ook lezers uitlokken om de juiste puzzelstukjes in elkaar te zetten. Uitdagen dus. Als dat laatste jouw bedoeling is geweest dan ben je daarin geslaagd. :-)

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
'leeghoofd', ... ik heb me daar moeten lezen; maar met 'behulp' van onze mede sollers is het gelukt. Je hebt een goed inlevingsvermogen om dit zo te kunnen schrijven. :nod: :thumbsup:

Lid sinds

6 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Erotisch schrijven vind ik zo knap en dapper! Ik ben niet veel gewend dus ik zat te soppen op mijn stoel :lol: ;) Tweelingen doen dit, ik heb het vaker gehoord, gelukkig niet meegemaakt (voor zo ver ik weet...). Zonder gekheid vind ik het goed beschreven. Vossig haar, daar knap ik wel wat af maar misschien is dat aantrekkelijk voor een man?