Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#188 Heengaan

De zon verwarmde zijn gelaat. Hij luisterde loom naar het ritme van hoge hakken. Met gesloten ogen zag hij slanke benen, nog niet gebruind. Een bries streek door zijn grijze haren en hij droomde van de aanzet van een strakke bilpartij. Toen de wind ging liggen, stelde hij zich tevreden met het aanzicht van gestroomlijnde dijen en ranke kuiten. De winter bestelde een lentebok, stak een sigaret op, en besloot dat heengaan de moeite waard kon zijn.

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Angus, ... ligt de HP op een bank in de tuin van het ziekenhuis? Of is het figuurlijk bedoeld? De winter een lente bock bestellen, prachtig.

Lid sinds

4 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
In Engelse tv series zouden de mannen onder elkaar gezegd hebben : "What a way to go..." en doelden dan op de oudere man die het hield met de (jonge) barmeid en stierf aan een hartaanval. Het noemen van de beeldschone vrouw in je vorige inzending en dit stukje ...ik sloeg de plank dus niet ver mis. Schijnt blijkbaar bij je schrijfstijl te horen.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Begrijp ik het goed als hier de winter sterft omdat hij de lente aan voelt komen? Als dat zo is, dan vind ik het een heel origineel verhaal. En toepasselijk ook want de lente komt er inderdaad aan (of is er al) :D. Mooi verhaal :thumbsup:

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Edithe E., Ik zou niet al teveel aandacht besteden aan mijn of jouw gelijk. Reageer gewoon inhoudelijk op wat je leest. Als je een stijl na twee stukjes meent te kunnen herkennen, neem ik daar mijn pet voor af. Voor de rest heb ik niet zoveel met dit soort gezeur.

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Spot on, Anne. Het was en reactie op een verzoek n.a.v. # 187 UKV over rokjesdag. Ik probeerde het in de deze opdracht te gieten. Dank voor je reactie.

Lid sinds

4 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Agnus, "pik in 't is winter -lente". Die reactie heb ik verdiend... Dank je. We weten tenminste wat we aan elkaar hebben. Zand erover. O.k. symbolisch gezien is het een geslaagde invulling van het sterven dan de winter (de oude(bok) om plaats te maken voor de lente (de jonge (lente)bo(c)k. Een aardige beeldspraak, dat geef ik toe. Een fijne avond verder. Even goede "forumvrienden" wat mij betreft.