Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker

Wekelijkse schrijfopdracht #175 – Erotica

Herziene (ingekorte) versie Zadelpijn Met mijn voeten aan de klikpedalen en handen om mijn stuur geklemd, reed ik achter haar. De fietsbroek zat als een zwarte, glimmende huid om haar achterwerk. Een klein puntje wit zadel was zichtbaar tussen haar getrainde billen. Haar kont was groot en strak, als die van een werkpaard. Een stevige reet die wel wat petsen kon hebben. Harde kletsen die ik haar zou geven, terwijl zij gebukt stond en ik haar achterlangs domineerde. Mijn linkerhand zou het volle vlees van haar heup beethebben. Mijn rechter zou naar een meedeinende borst grijpen. Ze gleed een stukje naar achteren over haar zadel, waardoor het leek alsof deze nog dieper in haar verdween. Ze stak haar hand uit en sloeg rechtsaf de Lagendijk op. Ik moest rechtdoor en deed dat ook. Wel keek ik nog even achterom en zag hoe ze me ontgleed. Eerste versie: Zadelpijn Met mijn voeten aan de klikpedalen en handen om mijn stuur geklemd, reed ik achter haar. De fietsbroek zat als een zwarte, glimmende huid om haar achterwerk. Een klein puntje wit zadel was zichtbaar tussen haar getrainde billen. Haar kont was groot en strak, als die van een werkpaard. Een stevige reet die wel wat petsen kon hebben. Harde kletsen die ik haar zou geven, terwijl zij gebukt stond en ik haar achterlangs domineerde. Mijn linkerhand zou het volle vlees van haar heup beethebben. Mijn rechter zou naar een meedeinende borst grijpen. Ze gleed een stukje naar achteren over haar zadel, waardoor het leek alsof deze nog dieper in haar verdween. Ze stak haar hand uit en sloeg rechtsaf de Lagendijk op. Ik moest rechtdoor en deed dat ook. Wel keek ik nog even achterom en zag hoe ze me ontgleed. Nog altijd kan ik niet door de weeïge, zure lucht van pas bemest weiland rijden, zonder dat mijn fietsbroek te krap wordt. Soms stop ik even om mezelf te ontladen. Zodat ik fatsoenlijk naar huis kan fietsen.

Lid sinds

5 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Beeldend en spannend, goed gekozen invalshoek ook.Mooie billen boven een zadel van een racefiets hebben idd wel wat erotisch :nod:

Lid sinds

4 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Grappig verhaal en vlot geschreven. Ik had wat moeite met de gebonden handen aan het stuur. Die las ik in eerste instantie verkeerd. In de zin: 'Haar kont was groot en strak, als dat van een werkpaard' zou ik dat vervangen door die.

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Bedankt voor de verbetering. Ik zal het aanpassen. Ik twijfelde inderdaad ook aan de gebonden handen. Ik begrijp de verwarring, maar vond het toch een te spannend woord om te wijzigen. Nou vooruit, dan toch maar iets anders van gemaakt.

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
d.vanderleer, ...wat fijn en mooi geschreven. Ik zag het voor mijn ogen gebeuren. Heerlijk dat fietsen. ...'hoe ze me ontgleed' - prachtig gevonden!

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@d. van der leer, een aparte harde inzending. Poëzie vond ik in: [ ... en zag hoe ze me ontgleed.]

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Dank voor jullie reacties. Wat fijn dat er zelfs wat poëzie in ontdekt is. Dat is namelijk niet mijn sterkste punt. :-)

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
d.vanderleer, je hebt het cliché van billenkoek(fantasie) origineel verpakt en in een mooie stijl uitgevoerd. Compliment.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Een combinatie van twee mooie dingen in het leven, fietsen en erotiek. Van mij mag t zonnetje weer gaan schijnen om te racen. Dit terzijde. Het is een sterk verhaal, spannend en zinderend. En welkom op het forum.

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Dank voor het warm welkom. Fijn om weer wat meer tijd te hebben om te schrijven. Al veel moois gelezen hier. Daniëlle (Hopelijk wordt wel mijn gebruikersnaam aangepast)

Lid sinds

4 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Daniëlle, strak verhaal en bijzonder leuke invalshoek. Net als Mili vind ik de zin waarin ze weggleed poëtisch, mooi. Heel graag gelezen.

Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zeer originele invulling. Een aanblik kan zomaar leiden tot een erotische gedachtegang. Goed geschreven. :thumbsup: Het benoemen van het ontladen zorgde voor mij, voor een storing in de droom. Ik ging erover nadenken, zag de man rukkend achter een boom en dacht: Gatver. :( Het is al gezegd maar het wegglijden is heel beeldend. :nod:

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
@May: ja, dat gevoel bij rukkend achter een boom, begrijp ik. Misschien is het ook wel te storend. Ik kon het, eerlijk gezegd, gewoon niet laten er een knik in te geven. Misschien moet het verhaal wel stoppen na dat blijkbaar mooie ontgleed. Dan blijft het ook mooi. Wat vinden jullie?

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Mooi verhaal, leuke invalshoek. Ik zou ook stoppen bij ontgleed, dan blijft er een beeld hangen waar je even op kan kauwen. Het wordt daarmee ook een verhaal dat niet alleen gaat over petsen op de billen, maar over een onvervuld verlangen. Ik vind zo'n extra laag altijd wel prettig in een kort verhaal.

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ha Danielle, erg beeldend en leuk te lezen. Voor mij brak de magie bij het zure lucht stukje en daarbij ontladen. Ik snap de tegenstelling en shock die je daarmee wil bereiken, maar zou een prettigere associatie maken. Bijvoorbeeld de mistige weilanden en het bekende hobbeltje in de weg waar ze afsloeg in plaats van vers bemestte weilanden.

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
@Darkvalley, dank je. Ben het met je eens. Ik kon de verleiding niet weerstaan, maar het komt de erotiek niet ten goede. Vooralsnog heb ik het laatste deel geheel geschrapt. Dan blijft het in ieder geval mooi. Jouw idee van dat bekende hobbeltje vind ik heel erg mooi bedacht.