Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#175 filmfanaat

Kleine druppels zweet staan op Maartjes voorhoofd. Met de rug van haar vrije hand veegt ze ze achteloos weg. Jammer dat ze vandaag handschoenen aan heeft. Haar rode nagels verbeeld ik er dit keer maar bij. Ze kijkt op van de grond en likt haar lippen. De wind blaast een paar verdwaalde blonde haren in haar gezicht. Eentje blijft plakken aan haar vochtige lippen maar ze is te intens om daar iets van te merken. Een geluidloze kreun ontsnapt mijn lippen wanneer ze onbewust haar billen aanspant net als de meiden naast haar. In gedachte geef ik mezelf een schouderklopje voor de goede beslissing om het zwaardere statief mee te nemen. Maximale zoomstand en toch scherp en stabiel genoeg om elk pluisje op haar strakke zwarte sportbroekje te zien. Haar rokje is net kort genoeg nu ze voorover gebogen staat, een geweldig shot. Het fluitsignaal klinkt en ze haalt hard uit met de hockeystick. Als ik bijkom staat heel het damesteam om me heen. Maartje houdt mijn hoofd vast en vraagt of het goed gaat. Ik knik verdwaasd. Haar vluchtige kus en de belofte het straks goed te maken is helaas het laatste wat ik op film heb.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
@Darkvalley, je twist vind ik heerlijk, je opzet geslaagd. Wel, ik kan het niet helpen, 'stoor' ik me in deze tekst aan slordigheden. Je haalt woorden uit elkaar; filmfanaat/damesteam/hockeystick. Je begint met kleine druppeltjes; druppeltjes zijn al klein. Typo's zoals: houdt mijn hoofd .../verdwaasd. Je tekst is er een van voyeurisme en ik las het graag.

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
darkvalley, Sterke scene qua beeldend taalgebruik en details. Let wel op de slordigheden, zie Mili #3 dingetje:
Hun korte rokjes en strakke topjes maken het beeld compleet.
'maken het beeld compleet' is een stijlbreuk. ... net als de meiden naast haar in hun rokjes en topjes - (die rokjes zijn altijd kort. Topje is volgens mij niet het juiste woord.)

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Keurig erotisch geschreven. De fouten die Mili aangaf vielen mij ook op. (zoomstand)

Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bijzonder graag gelezen. Erotisch en herkenbaar. Ik vind hockey een gruwelijke sport, maar bij dameshockey blijf ik soms toch wat langer hangen in afwachting van spelmomenten zoals jij beschrijft. (Dames beachvolleybal is trouwens ook rete ;) -spannend) Ik hou niet zo van verhalen met een twist, maar hier voelt de twist heel natuurlijk. Het is geen 'kijk mij eens als schrijver aan het eind van het verhaal uit de hoek komen' maar een wending die geheel in de sfeer van het verhaal past. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dingetje:
Kleine druppeltjes zweet staan op Maartjes voorhoofd. Met de rug van haar vrije hand veegt ze het achteloos weg.
Ik twijfel of het niet '[...] veegt ze ze achteloos weg.' moet zijn. Omdat je het over druppeltjes zweet hebt, en niet over zweet.

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
WOW :) Blush. Wat een leuke reacties. Dank jullie wel allemaal. Ik was erg zenuwachtig dit stukje te schrijven, zit geheel buiten mijn comfort zone waardoor de taalfoutjes door mijn dyslexie erin sluipen. Ik ga ze eruit halen. @Cora, dank je wel. De twist was het oorspronkelijke uitgangspunt van het verhaal :) Het bovenste stuk herschreven naar de aanleiding waarom. @Nancy, :) Dank voor je reactie en complimentje Hai Mili, sorry dat ik je beeld verstoorde. Ik had eerst het stuk in verleden tijd geschreven maar vond dat te passief. Herschreven naar actief forceerde woorden die ik normaal vermeid als ik niet zeker ben hoe de regels zijn. Zenuwen voor posten maakte me minder scherp. Dank je wel voor je correcties, ik heb ze doorgevoerd. :) @JP, mee eens. rokjes en kort is dubbelop. Ik heb geprobeerd dit anders neer te zetten en te verbinden aan mooie camera shot. Wat bedoel je met de stijlbreuk? (Kan ik weer wat leren) He Tja, ik heb ook de zoomstand netjes aan elkaar gezet. Dank voor je aanvulling. @Ostinato, ik had die naam eigenlijk willekeurig gekozen, ik vond het wel goois klinken, heb verder niet zoveel met hockey en namen ben ik erg slecht in. Maaar google is een goede hulp en zie welke P je bedoeld. LOL! Die had ik totaal niet in gedachten. @Angus, dank je wel voor je reactie. Erg leuk te lezen dat jij net als ik van rete goede sporten momenten genieten kan ;) Je suggestie heb ik doorgevoerd, In plaats van hun weg vegen is ze wegvegen inderdaad veel beter. Kwam door de verleden tijd schrijfstijl die ik eerst had. Allemaal nogmaals dank voor de reacties, erg leuk om te zien dat iets buiten de comfort zone leuk aankomt. :)

Lid sinds

6 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De juiste details maken het erotisch daarom goed geschreven. :thumbsup: De twist is inderdaad passend. Als vrouw irriteerde ik me in de laatste alinea aan het woord- helaas- maar het past wel bij het personage dat graag gluurt. HP heeft vast een abonnement op porno. ;)

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai May, Dank je wel voor je reactie. Het woord helaas had ik bewust gekozen. Deels om een open eind te geven dat er meer is gebeurd die dag tussen hem en Maartje wat hij graag had gefilmed maar stiekem had ik ook een koppeltje in gedachte. Man aan de kant, zijn vrouw op het veld. Hij vond het jammer dat hij haar niet verder had kunnen filmen. Dat laatste is er in het geheel niet uitgekomen door de 200 woorden beperking. De vluchtige kus was mijn poging dat weer te geven.

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Darkvalley,
@JP, mee eens. rokjes en kort is dubbelop. Ik heb geprobeerd dit anders neer te zetten en te verbinden aan mooie camera shot. Wat bedoel je met de stijlbreuk? (Kan ik weer wat leren)
nou het zinsdeel 'maken het beeld compleet' is een stijlbreuk met de rest vd tekst. De tekst is heel beeldend van zichzelf en het genoemde zinsdeel is een kale zakelijke mededeling. Dat is de stijlbreuk :)

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik sta bij je in het veld en kijk mee door de camera, Darkvalley. Top! :thumbsup: Stiekem dacht ik; 'boontje komt om zijn loontje.' Maar die vlieger blijkt aan het eind niet op te gaan. Hij wordt misschien zelfs beloond. Erg leuk verhaal. Mag ik die gluurder wel even een klap in zijn gezicht geven? ;)

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed geschreven! Humor, sensuele spanning, een onverwachte draai in het verhaal. Door de ogen van de camera wordt de verleiding en het verlangen, belicht in jouw tekst. Klasse!

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
He marceline, Dank je wel. Ik dacht inderdaad ietwat prikkelends te schrijven zonder dat het ordinair was. In gedachte had ik ook een paar voor me waarvan de vrouw het object van de fanaat was en op het veld stond. :) Ze wist dat haar man met de camera bezig was en haar aanbid voor de sport. Dat kwam niet helemaal uit de verf, maar toch spannend om op te schrijven.

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Een leuk, origineel verhaal, Darkvalley. In het begin, met die handschoenen, dacht ik waar gaat dat heen. Met die hockeystick vind ik geweldig bedacht ;) Graag gelezen!

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
... Ik dacht inderdaad ietwat prikkelends te schrijven zonder dat het ordinair was. In gedachte had ik ook een paar voor me waarvan de vrouw het object van de fanaat was en op het veld stond. :) Ze wist dat haar man met de camera bezig was en haar aanbid voor de sport. Dat kwam niet helemaal uit de verf, maar toch spannend om op te schrijven.
Dat lees ik er ook niet in, maar mis het ook niet. De verdere opzet is wat mij betreft gelukt, ik heb genoten van je verhaal.

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Schrijfgraag72, Dank je wel voor je reactie. Is al wel weer een oude opdracht maar niettemin leuk te horen. :)