Kleine meisjes worden groot # 175

Kleine meisjes worden groot De nacht dat het gebeurde trok een onweer bliksemend en bulderend over de stad heen. De regen sloeg tegen het raam en boven al dat natuurgeweld uit hoorde ik de telefoon. Ik nam op en hoorde de stem van mijn vrouw.'Schat, het weer is te slecht om doorheen te komen. Ik kom morgen naar huis. Dag.' Ik hing op en en zag opeens mijn dochter in de deuropening staan. Ze was pas veertien geworden en werd al een hele meid.'Wie was dat?' 'Dat was mama.'antwoordde ik. 'Ze komt morgen naar huis.' Met een stralend gezichtje kwam ze naar me toe rennen. Haar pyjama jasje hing open en haar borstjes met de kleine bruine tepeltjes staken parmantig vooruit. 'Mag ik bij jou in bed, alsjeblieft. Nu mama er niet is.' Ik kon haar niets weigeren en zo gebeurde het dat we samen in bed lagen. In het donker voelde ik haar kleine handje mijn broek inglijden en mijn penis omvatten. Zachtjes bewoog ze haar vingers over het gevoelige topje en binnen enkele seconden had ik een erectie als nooit tevoren. Ze sloeg het dekbed terug en trok hem tevoorschijn. Toen sloot ze haar lippen er overheen en hapte hem helemaal op. Ik kwam klaar als nooit tevoren en toen hij slap uit haar mond viel fluisterde ze in mijn oor.'Papa, ben ik net zo goed als mama?''

Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Lijkt me geen erotiek, maar meer neigen naar porno. Waar ik op zich geen bezwaren tegen heb. Maar als het dan ziet op incest met een veertienjarige wordt er wat mij betreft een grens overschreden. Geen oordeel over de schrijver, wel over de inzending.
3 januari 2018 - 19:39

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Wilfred, ik weet niet hoe ik moet reageren. Probeer te vinden wat je heeft bewogen om erotisch te verbinden met incest en de handelingen ook echt te laten zien. Dat het niet erotisch is, tja ik ben de laatste die daar iets over kan zeggen maar wat is de achterliggende gedachte, functie? Wilde je shockeren? Dat is dan wel gelukt. Ik had het eerlijk gezegd liever niet gelezen. Hoop de volgende keer op weer een leuke bijdrage van jouw hand zoals ik die eerder las.
4 januari 2018 - 14:26

Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Wilfred, De titel en expliciete zinnen als: [ ... had ik een erectie als nooit tevoren.] [Ik kwam klaar als nooit tevoren ...] vind ik in een vader-dochter-context abject. Het heeft ook geen spat met erotiek te maken.
4 januari 2018 - 14:34