Lid sinds

3 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wekelijkse schrijfopdracht #175

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Corrie Gramser, Inanna van den Berg, Marije Catsburg, Frank Noë, Elizabeth van den Dries, Nel Goudriaan, Marijcke Cauwe en Greetje Kruidhof. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 175e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #175 – Erotica

Door schrijfcoach Frank Noë

Alice is het literair tijdschrift in Schrijven Magazine. Voor het jan/feb-nummer is het thema erotica. Deze week gaan we in de wekelijkse schrijfopdracht hele korte erotische verhalen schrijven. Het beste verhaal wordt gepubliceerd in Alice. Het nummer verschijnt op 2 februari.

De opdracht: Schrijf een erotisch zeer kort verhaal van maximaal 200 woorden (inclusief titel). Publicatie kan desgewenst anoniem of onder pseudoniem.

Laat onder de verhalen weten wat je van de bijdragen vindt en welk verhaal volgens jou in Alice gepubliceerd zou moeten worden.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Frank Noë is hoofdredacteur bij Schrijven Magazine en heeft meerdere boeken geschreven waaronder De vijfde dag, waarmee hij de longlist van de Jan Wolkers-prijs behaalde.