Eten
Natuurlijk eten we vanaf een damast gedekte tafel.
Het water loopt mij in de mond, wat serveer ik eerst, natuurlijk soep vooraf met verse groenten en daarvoor een amuse van citroen met dille en een klein stukje zalm.
Wortels van verschillende kleuren, doperwten en natuurlijk gestoofde peertjes met een saus gekruid met kaneel en jeneverbessen.
De kalkoen wordt langzaam gegaard in zachte roomboter elke vijf minuten besproeid met een lepel boter. Daarnaast gebakken aardappelen met gepofte aardappelen met crème fraiche.
Het is de spoom, die ons even achter over doet leunen. Daarnaast het dessert van druiven met in rozijnen geweld in rum, ijs en dit alles gelardeerd met een takje
Mag ik aanschuiven? Alleen de
Lid sinds
7 jaar 8 maandenRol
Mag ik ook? Die peertjes van
Lid sinds
7 jaar 2 maandenRol
Jammie, ik doe mee
Lid sinds
7 jaar 7 maandenRol
Hoi Margavan, welkom bij het
Lid sinds
7 jaar 10 maandenRol
Ah, lekker veel groenten.
Lid sinds
10 jaar 1 maandRol
In ieder geval heb je goed
Lid sinds
8 jaar 3 maandenRol