De mousse van een sous chef uit Houten
Zat consequent onder de fouten
Bij haar volle verstand
Werd het veel te pikant
Zo deed ze wie flauw was opzouten
De gerechten van een sous chef uit Houten
Zaten consequent vol met fouten
Bij haar volle verstand
Werd het veel te pikant
Zo deed ze wie flauw was opzouten
Hallo Kathinka,
Leuk idee. Er hapert nog wel het een en ander. Zie ook mijn opmerkingen over het ritme bij de anderen hier. Doe de 'dreun' van de YouTube-video en probeer of jouw limerick er op past. 'Gerechten' past niet in het ritme. Waarom maak je er geen 'saus' van of een ander concreet gerecht van een lettergreep. De tweede regel begint dan met 'Zat', dat klopt ook beter. Suggestie:
De saus van een sous-chef uit Houten
Zat consequent barstensvol fouten
etc.
opZOUten is ook wel een lastige vind ik. De klemtoon ligt toch op 'OP', als in: "OPzouten!"
Succes met puzzelen, groet van Wilma van den Akker / Mevrouw SchrijfTaal
heel erg leuk vind ik jouw
Lid sinds
10 jaar 11 maandenRol
Haha, dank je pindarots!
Lid sinds
7 jaar 7 maandenRol
Niet erg verstandig, die sous
Lid sinds
7 jaar 9 maandenRol
kathinka kreeberg schreef: De
Lid sinds
19 jaar 4 maandenRol
marceline schreef: Niet erg
Lid sinds
7 jaar 7 maandenRol
Dank voor de feedback Wilma!
Lid sinds
7 jaar 7 maandenRol
kathinka kreeberg
Lid sinds
19 jaar 4 maandenRol
Dank!
Lid sinds
7 jaar 7 maandenRol
Wat je al niet met zout kunt
Lid sinds
11 jaar 7 maandenRol