Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#137 Freewriting

Links af, rechts af of toch links? Hier moeten we links af volgens de kaart, maar je mag ook rechts gaan hoor. Ik vind het overal mooi waar we komen. Onderweg kijk ik mijn ogen uit. Eindelijk hebben we iets gevonden wat mij stil maakt. Normaal gesproken ben ik nogal een druk type, zoals men dat netjes zegt. Oftewel, ik klets de hele dag door. Zelf noem ik het 'hardop denken'. Maar nu we onderweg zijn, ben ik stil. Genietend van het landschap, de dorpen en alles meer wat we zoal tegenkomen. Ongeveer 5 maanden geleden kwamen we op het idee om de huur van het huis op te zeggen en te gaan reizen. We hadden een, naar mijn mening veel te grote, bestelbus gekocht en een oude caravan. Totale lengte 14 meter, woonoppervlakte ca. 12 vierkante meter. De inboedel werd opgeslagen en de nodige spullen voor onderweg werden meegenomen. Nou laat me je vertellen dat er meer mee ging dan we ooit gebruikt hebben. Zelfs de strijkplank ging mee. Wie neemt er nou een strijkplank mee? Er was nog plek over voor onze scooters. Die namen we zeker mee want dan konden we ons wat makkelijker verplaatsen vanaf een camping. Alles ingeladen en daar gingen we. Bestemming onbekend. De weg aan de linkerkant werd ingeslagen en plots reden we weer een ander land binnen. Wat is het toch een voordeel als je het verschil niet kent tussen links en rechts. Je bedoeld dat we rechts af moeten slaan en zegt links. Heerlijk om op deze manier in alle vrijheid te mogen reizen. De mooiste plekken en de meest geweldige mensen hebben we ontmoet. De tijd van je leven op 12 vierkante meter, wat wil je nog meer?

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Kwassie, leuke foto heb je. Is die kleine vriend ook mee? Heerlijk zo reizen lijkt me. Paar aandachtspuntjes: Eindelijk hebben we iets gevonden wat mij stil maakt. ...dat mij stil... Je bedoeld: bedoelt

Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je mw. Marie voor je reactie. Ik zie de taalfouten nu ook. Beetje dom, maar het is al gebeurd. Ik zie nu ook dat de leestekens verdwenen zijn die ik in de tekst had verwerkt. Die kleine vriend, Bobby, hebben we opgehaald toen we weer een vaste stek hadden gevonden.

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Niks dom Kwassie, kan toch gebeuren, daar zitten we hiervoor op SOL toch. Ik bezondig me er ook aan hoor. Ben je op de hoogte hoe je het kan verbeteren? Via bewerken boven aan je tekst en dan opslaan via bewaren onderaan. Succes! En lekker blijven schrijven. En hele leuke Bobby!

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
free writing versus free travelling! Leuk gevonden en helder beschreven. Ik zwierf graag even met je mee! :thumbsup: