#111

Lid sinds

5 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#111

De zon schijnt over de stenen Hoog boven mijn hoofd de duif op de tak, wolken, de meeuwen, de kraaien. Tonen van de ambulance de brommer zoemt als een bij. De wind waait maar ik voel het niet het is prettig niet mee te hoeven bewegen. Genoeg voor vandaag Ik leef stil.

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Sonja, een vreemd fenomeen de reacties. Soms heb je er, soms heb je er geen. Alsof je in andere reacties verloren raakt/over het hoofd wordt gezien. Voor mij, let wel voor mij, ligt de essentie en ook de kracht van je gedicht in: Genoeg voor vandaag Ik leef stil Hoe je hier toe komt, de omschrijving van tonen, brommers, bijen, vogels vind ik minder pakkend.

Lid sinds

15 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Mooi resultaat. Dit gedicht zal een andere doelgroep dan Mili bevallen. Soms levert freewriten het een op, soms het andere. Je kunt je observaties gedetailleerder maken of persoonlijker. Wat is opvallend aan de tonen van de ambulance?

Lid sinds

5 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Mili en schrijfcoach Odile: bedankt voor jullie reactie. Ik 'moest' het doen met hetgeen tijdens het freewriten kwam opborrelen. Geen franje, geen herschrijvingen. Een leuke opdracht vond ik het! Vond jij dat ook Mili?