Lid sinds

6 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

# 100 Aan de tand gevoeld

‘Laat me eens even onder je kussen kijken.’ ‘Waar zijn je vleugels?’ ‘Ik heb geen vleugels.’ ‘Hoe ben je dan binnengekomen?’ ‘Via het raam.’ ‘Dat is hoog.’ ‘Met een ladder.’ ‘Dat is dom, echte feeën hebben vleugels.’ ‘Wil je geld voor je tand of niet?’ ‘Ja. Tien triljoen!’ ‘Gek, dat is niet eens een echt bedrag, je kunt een knaak krijgen.’ ‘Papa zei dat hij zeker vijf gulden waard is.’ ‘Je vader is een malloot.’ ‘Niet waar, hij is politieagent.’ ‘Juist, een malloot dus.’ ‘Jij stinkt naar bier.’ ‘Kereltje luister, ik heb nog tweeënzestig huizen te gaan. Als ik mijn quota niet haal, kan ik naar deze baan fluiten.’ ‘Wat is quota?’ ‘Nou dat is als je in het bedrijfsleven een bepaald minimum aan opdrachten moet voldoen om aan je… wacht even, waarom moet ik dit aan een kind uitleggen?’ ‘Je bent lelijk voor een fee.’ ‘Hoe lang wil je nog doorgaan met mij te beledigen?’ ‘Weet ik veel.’ ‘Weet je wat, zie maar wat je met die tand doet. Verkoop em op de zwarte markt of ruil het voor iets moois. Het interesseert me niet. Ik ben klaar met je.’ ‘Betalen of ik roep mijn papa.’ ‘Ga je me ook nog bedreigen?’ ‘Ja.’ ‘Jezus. Bewaar je altijd een .45 kaliber onder je dekens?’ ‘Ja.’ ‘Hier heb je tien, hou het wisselgeld maar.’ ‘Hier is de tand.’ ‘Dit is niet eens een mensentand. Deze is van een cavia.’ ‘Pech gehad. Ga weg nu, enge fee, anders ga ik huilen en krijg je slaag van mijn papa.’ ‘Ik ga al… Verdomme, hebben ze ook nog mijn ladder gestolen! Ben niet eens all risk verzekerd!' 'Wat is all risk?' 'Aaargh!!!'

Lid sinds

5 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Met heel veel plezier gelezen! Heel leuk dat onderhandelen. Opm.In deze zin ontbreekt een "je":
‘Wil geld voor je tand of niet?’

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Richard, Ik zit hier ongelooflijk te genieten. Wat een heerlijk verhaal. Kostelijk. Jammer dat er geen favorietenknop op dit forum zit, anders had ik die ingedrukt :D .

Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
:) :) :) Mooi uitgewerkte originele insteek. Met veel plezier gelezen. Ook ik druk op de fictieve favorietenknop.

Lid sinds

6 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
@annemieke, :) Hij heeft inmiddels ontslag genomen en werkt nu als datatypist. @Meikiepeik, dank je :) @JP, zolang kinderen maar de tandenfee kunnen tormenteren vinden ze het volgens mij al lang prima :D @Marietje, niets is onmogelijk ;) @Nel, dank je, bij sommige kinderen is onderhandelen er al vroeg aanwezig. @Willemina en Angus, ik ga een brief schrijven naar de redactie om een like knop te implementeren ;) Fijn dat jullie genoten hebben!