Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#45 Nooitgenoeg

Zachte Zondagrups, ik denk dat ik je in een doosje stop Groene blaadjes en rode bloempjes zoek ik voor je op Alles wat je graag lust komt op de menukaart Het lekkerste heb ik tot het laatst bewaard Ik zal je vertroetelen deze lange, luie zondag We eten stiekem alles wat eigenlijk niet mag Mooie Maandagpauw, met je veren blauw en groen Wat zullen we deze nieuwe dag eens samen doen? Als we nou een trotse dans verzinnen Zeg het maar, waar zullen we beginnen Op deze mooie, zonnige maandagmorgen Wapperen we onze veren zonder zorgen Dikke Dinsdagpad je bent niet de mooiste van het land Maar ik ben niet bang hoor, kijk ik zet je op mijn hand Dan gaan we naar het land waar alles mogelijk is Spiegeltje, spiegeltje aan de wand zeg me wat ik mis Om deze donkere dinsdag wat vrolijker te maken Spelen we urenlang samen zonder moe te raken Witte Woensdagpoes hoe kan ik je laten spinnen? Lekker naar buiten of blijf je liever luieren binnen Ik aai je tot mijn hand moe wordt en dan nog meer Want jij blijft spinnen: nog een keer, ja nog een keer Deze warme woensdagmiddag hangen we in onze stoel Kijken gezellig naar de televisie en laten de boel de boel Dappere Donderdagmuis, klein maar niet bang voor de kat Elke donderdag steek je je snuitje naar buiten door het gat Piep je net zo lang tot ik je heb gezien Maken we samen weer pret voor tien Kleine lieve muizenvriend, ik vind het zo fijn Om deze dag weer met jou op pad te zijn Vrolijke Vrijdagaap, mijn buik doet zeer als ik bij jou ben Je laat me altijd hard lachen, ik ben zo blij dat ik je ken Niemand zo gek als jij, je bent het enige beest Dat op vrijdag altijd zorgt voor het leukste feest Voor geen goud wil ik jouw vriendschap kwijtraken Omdat je mij zo makkelijk vrolijk kan maken Zwevende Zaterdagvlinder, zo wonderschoon Als ik bij jou ben dan weet ik het zeker, gewoon Dat ik jou het allermooiste wezen op aarde vind Je betovert me, laat me zweven op de wind Vlinder, neem me naar onbekende plekjes mee Dan vliegen we heel lang boven de blauwe zee. Te veel dieren èn dingen om te doen in nooitgenoeg dagen Kan ik de wijze Wensdaguil misschien om hulp vragen?

Lid sinds

8 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@nyceway, welkom. Alles is een en al zachtheid en getuigt van liefde voor de natuur. Ik lees je heel graag volgende week weer.

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Normaal gesproken is een tekst zoals deze niets voor mij. Maar toch, dit spreekt me aan. Erg mooi bedacht. Wist je dat we hier ook een Vrolijke Vrijdagaap hebben? Hij is een beetje stil momenteel. Maar hij is er echt. Kan me overigens ook het beste vinden in jouw vrijdag :). Graag gelezen.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je wel voor je reactie Johanna. Het is en blijft natuurlijk een kinderversje. Eigenlijk zou de kracht ervan in de tekeningen moeten zitten, dan gaat het versje ook meer leven.

Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat een leuk kinderrijm! :) Ik ben jaloers op de vrije tijd van de HP om iedere dag uitgebreid met die vriendjes te kunnen spelen! :nod:

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je wel voor je leuke reactie Marietje. Ja helaas wordt onze keuzevrijheid aardig ingeperkt als we met de grote mensen mee moeten gaan doen.