Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#41 Charlotte krijgt geen post

13 februari 2014 'Goedemorgen, meneer Harkema. De Valentijnskaart voor uw vrouw. Alstubieft.' Ik negeer het dedain in haar stem en pak de envelop aan. 'Dank je, Katja.' Met mijn vulpen schrijf ik een romantische boodschap voor Charlotte en noteer ons adres op de envelop. 'Wil je hem naar de postkamer brengen, Katja?' 'Natuurlijk, meneer Harkema.' 'En, Katja. Ik heb vanmiddag een bespreking in hotel New York. Ben je in de gelegenheid te notuleren?' Ik geef haar een knipoog. 'Altijd, meneer Harkema.' Ze draait zich om en heupwiegt mijn kamer uit. Ik kijk naar het schommelen van de strakke paardenstaart en het scharnieren van haar benen onder de split in haar kokerrok – de vrouw met wie ik vanmiddag ga neuken brengt de Valentijnskaart voor mijn echtgenote naar de postkamer. Heerlijk. 's middags Katja leunt tegen de deur van de hotelkamer en knoopt haar blouse open. Ze kijkt me aan. 'Krijg je een stijve lul van mijn tieten?' 'Ja.' 'Zo hoort het ook, meneer de directeur.' Ze draait om me heen en strijkt met een nagel over mijn wang. 'Je likt me. Daarna neuk je me. Hard. Ben ik duidelijk, meneer de directeur?' 'Ja, Katja. Heel duidelijk.' Ze trekt de bandjes uit haar staart. 14 februari 2015 Charlotte zucht en vouwt haar armen onder haar hoofd op het kussen. 'Blijf nog even in me.' Ik leg mijn hoofd naast haar hals en streel met mijn wijsvinger haar wang. De cv slaat aan. De radiatoren beginnen zacht te ruisen. 'Ik ben zo benieuwd wat voor kaart je dit jaar hebt gestuurd,' zegt ze. 'Wat bedoel je?' 'Kom, lieverd. Het is Valentijnsdag.' Shit, denk ik. Katja is een week op wintersport. Geen kaart. Zo zie je maar: een secretaresse is het fundament van een goed huwelijk. 'Sorry, Charlotte. Ik ben het vergeten dit jaar.' Ik ga op mijn helft liggen. 'Echt? Ik vind het zo romantisch dat je de stad in gaat, een kaart voor mij koopt en iets liefs schrijft.' 'Nogmaals sorry. Het is echt heel druk op de zaak.' Ze kust me, zacht. Charlotte, mijn lief.

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Onvoorstelbaar Jan P... in vele opzichten. Ik heb geen Katja met kokerrok gezien vorige week op wintersport en dat spijt me zeer. Ik heb echt wat aan gemist. :lol: Nee... schitterend gedaan. Prachtig. Alleen bedenkt ik bij mezelf... als je zo vernuftig kunt bedriegen??? Ben het wel met je eens... diegenen met de meest romantische kaarten en bloemen op Valentijn, zijn waarschijnlijk het minst te vertrouwen... als dat tenminste je statement is. :crybaby:

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jan! Ik ben flabbergasted! :eek: Ben jij degene die zei geen erotiek te kunnen schrijven? Dan ben ik benieuwd hoe jij dit noemt! Ik zit alleen met de vraag waarom een jaar later het vervolg? Puur om de Valentijnsdag? Wat een heerlijk detail dat de CV aanslaat! I like! :D

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
BAM! Andere koffie. Ik schrik me een hoedje :) Dat is heel iets anders. En zoals Marietje al zei: die CV is een mooi detail. En zo werd het zowaar een spannende dag op het forum. Snaveltjes dicht en oogjes toe. Of zoiets.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Marietje,
Ben jij degene die zei geen erotiek te kunnen schrijven? Dan ben ik benieuwd hoe jij dit noemt! Ik zit alleen met de vraag waarom een jaar later het vervolg? Puur om de Valentijnsdag?
Ik noem het niet erotisch - Harkema is toch een hork. Het vervolg is een jaar later omdat er in 2014 wel een kaart is verstuurd en dit jaar dus niet - vanwege de vakantie van Katja. Ik wilde het eerste deeltje eerst als flashback maar koos toch voor een chronologische volgorde. Tegenwoordige tijd is directer. Dank voor je complimenten!

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Richard Otten, Dank je wel. terzijde: geprobeerd je boek te bestellen - maar kan het niet vinden op de site van mijn bestseller, kan het rechtstreeks bij jou?

Lid sinds

17 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Met weinig woorden veel zeggen zonder dat het een rommeltje wordt vind ik knap. Ik vind de CV inderdaad een mooi contrasterend of onderstrepend contrast. Het karakter van de man is mooi neergezet, zowel in zijn reacties als in zijn daden.

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Jan, Erotisch schrijven is een gevaarlijke tak van sport. Wat de een opwindend noemt, serveert de ander als platvloerse porno af. Ach, het schudt in ieder geval de dekens hier een beetje op. Met veel plezier heb ik jouw verhaal vanaf de andere kant belicht. Ik ben benieuwd naar je reactie ;) http://www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/…

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zo! Dit is het rode oortjes werk van janpmeijers. Dat raakt bij mij wel een snaartje op mijn Valentijn taartje.

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi JP, het is een eer dat je mijn boek wilt bestellen, het wordt alleen nog maar aangeboden op webshop van mooi Limburg. Het uitgeef platform is niet al te best. Ik stuur je wel een berichtje, dan komen we er wel uit.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Johanna B,
Andere koffie. Ik schrik me een hoedje smile
Waarom schrikken? Dank voor je complimenten
Nadat ik de hele avond een beetje zinloos had zitten internetten en een aantal halfslachtige vage gesprekken had gevoerd (wat ik overigens op geen enkele manier als beledigend bedoel, ik ben er dol op), werd ik ineens weer wakker toen ik jouw verhaal las.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Johanna B. O zo, dank je. @richardOtten ik neem de vrijheid je een mail te sturen. (Johanna B. vond je boek vermakelijk, hoorde ik onlangs - vandaar)

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
@Jan P., Ik zei absurd. Dat de schrijver geen enkele concessie had gedaan voor een eventuele lezer. Maar dat het boek leest als een trein. Ik mag geen reclame maken. Maar toch. :)

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Johanna B.
Ik zei absurd. Dat de schrijver geen enkele concessie had gedaan voor een eventuele lezer. Maar dat het boek leest als een trein. Ik mag geen reclame maken. Maar toch. smile
O ja, ik zat al aan mijn 4e trappist. :) (het boek komt mijn kant op)

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bam, die komt binnen. Ik vind dat je het contrast mooi hebt neergezet door platvloerse woorden te kiezen als het over de secretaresse gaat en dat achterwege te laten bij zijn eigen vrouw. Goed gedaan :)