# 39 Goed Gevuld

# ‘Is dit je eerste keer?’ ‘Ja, mevrouw.’ ‘Laat me je handen eens zien. Zo mooi, zo zacht.’ ‘Dank u.’ ‘Het is niet het prettigste werk op de wereld.’ ‘Dat maakt me niets uit.’ ‘Goed, laten we dan maar beginnen. Om te beginnen mag je hier je vingers in duwen.’ ‘Maar, mevrouw, weet u dat zeker?’ ‘Je bent toch een echte vent? Laat die vingers lekker naar binnen glijden en trek ze dan voorzichtig terug.’ ‘Oké, als u het zegt.’ # ‘Oh ja, dat doe je goed, ga door, meer, sneller.’ ‘Bent u tevreden?’ ‘Hou je mond en ga door, je bent er bijna.’ ‘Het voelt allemaal zo droog aan.’ ‘Daar komt zo meteen verandering in.’ # ‘Dat was fantastisch, je bent een natuurtalent, die handen van je, meesterlijk.’ ‘Ik moest even aan het gevoel wennen, maar het heeft meegevallen.’ ‘Dan komt nu het fijnste onderdeel.’ ‘En dat is?’ ‘Ik wil dat je die grote spuit pakt en hem helemaal erin duwt.’ ‘Weet u het zeker? Moeten we niet even wachten?’ ‘Heb je nou niets geleerd? Nu is het vlees het gevoeligste, dan is het juist het lekkerste.’ ‘Is het erg als ik er een beetje naast spuit bij de eerste poging?’ ‘Nee hoor, deze gladde vloer kunnen we makkelijk schoonmaken.’ # ‘Mijn hele handen zitten helemaal onder, het voelt warm aan.’ ‘Je hebt het goed gedaan. Ik ben helemaal voldaan van je kunsten.’ ‘U maakt mij aan het blozen.’ ‘Dat is nergens voor nodig.’ ‘Wat nu?’ ‘Nu mag je hem in de oven zetten en vijftig minuten op tweehonderd graden laten bakken.’

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat ben je eigenlijk toch een ranzig mannetje ...;) Als het er zo dik bovenop ligt, verwacht ik natuurlijk wel dat het om iets heel onschuldigs moet gaan, maar ik moest toch meer denken Hysteria, die ik tijden geleden zag, dan aan de eend die ik gister nog vulde (en ik denk dat dat echt meer aan jouw woordkeus dan mijn manier van denken ligt). En ik blijf toch ook verwonderd achter; een spuit? Die er helemaal in moet?
29 januari 2015 - 11:27

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Richard, welk gerecht heb jij daar klaar zitten maken? :eek: Ik dacht werkelijk een handleiding te lezen... een instructie van een hoerenmadam aan een jongeling hoe deze haar flamoes moest benaderen om haar aan haar gerief te helpen. Ik bleek er dus goed naast te zitten. Daar had je mij tuk. Ik geef toe, ik ben een smeerlap.
29 januari 2015 - 13:34

Lid sinds

15 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Ik kreeg gelijk al het vermoeden dat het om iets anders zou gaan. Jij wilt je handen niet vuil maken aan porno. Een vreemd gebraad. Hoe heet het? Heeft hij die baan nog?
29 januari 2015 - 17:56

Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Prachtig verhaal, doorzichtig dubbelzinnig natuurlijk, maar ik stelde me voor hoe het zou zijn als je terwijl je hiermee bezig was, zou denken aan datgene waar wij aan dachten dat je mee bezig was. En toen dacht ik dat het andersom waarschijnlijk nog veel leuker was.
1 februari 2015 - 0:49