# 27 Allelomonen

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

# 27 Allelomonen

Ik heb mijn verhaal verwijderd, er zaten handelingen in beschreven, wat dus niet de bedoeling bleek te zijn. Er staat een nieuw verhaal van mij "Tand des tijd" op dit forum.

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoewel 'allelomonen' een lolllig woordje is zo bij het ontwaken, kan ik het nergens terugvinden. Wordt je hp soms naar de barbecue van de buren gedreven waar een lokale specialiteit voor het wegsnaaien ligt?

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als vrouwen allelomonen uitscheiden dan vragen ze om moeilijkheden, of juist niet als het bewust gebeurt. Het is als een kat op het spek binden, onweerstaanbaar verleidelijk. Knappe man die daar weerstand aan kan bieden. Originele invulling van de opdracht. 'nogmaals' vind ik niet zo'n geschikt woord. Hij volgt die geur permanent, ze wijst hem de weg naar haar. 'Extra intens' zou ik al beter vinden. Waarom is ze machteloos? Niet omdat ze die geur uitscheidt. Misschien is het wel een karatica. Ik zou er 'alle zinnenprikkelend' van maken, of iets dergelijks. Ik wens dat beiden er plezier aan beleven.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat zonde schrijvengeluk, dat je het verhaaltje hebt verwijderd. Het verbaast me. De enige handeling die er in beschreven werd was een man die een onweerstaanbare geur volgt tot hij bij een vrouw uitkomt. That's it!

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zal jullie uit je droom helpen Allelomonen zijn inderdaad geen feromonen, dat werkt alleen bij gelijke soorten. Dus mens bij mens en hond bij hond. Als het gaat zoals in mijn verhaal, ging het om een hond die een stuk vlees op het aanrecht zag liggen die hij wilde weghalen. Allelomonen zijn geurstoffen die door een ander soort worden opgepikt. Ik heb het wel zo beschreven dat het de suggestie wekt dat het om een man gaat die naar een vrouw werd gelokt. Ik heb inmiddels een nieuw verhaal geplaatst.