Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Opdracht 11: omgeving

Ik land op handen en voeten. In plaats van naar de straat loop ik naar het bos dat achter onze tuin ligt. Ik ren door de bomen terwijl de warme wind door mijn haren strijkt. Behendig spring ik over het beekje en spurt verder. Na een tijdje kom ik aan de wei. Ik zie Bryan staan in het lange gras. Hij glimlacht als hij mij ziet. De wei staat in bloei. Het is een mengeling van witte, gele en paarse kleuren op een groen deken. Er fladderen vlinders in verschillende kleuren van de ene bloem naar de andere. Het grasland is volledig omringd door bomen. Mijn hart slaagt een slag over als ik Bryan zie. Zijn mooie gelaatstrekken, blauwe ogen en blond haar. Ik ren naar hem toe en hij sluit me in zijn armen.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De prachtig bloeiende wei is als de oase die Bryan voor haar is in haar dorre leven. Als ze hem ziet, ziet het meisje alles door een roze bril. Dat de wei omzoomd is met bomen, staat voor het heimelijke van hun ontmoeting.

Lid sinds

6 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Sorry, jouw stukje over het hoofd gezien! :o De omgeving wordt gezien door de HP die vlinders in har buik voelt. Alles wijst erop dat ze blij is hem te zien en andersom. De omgeving benadrukt haar gemoedstoestand.

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hun ontmoeting is inderdaad heimelijk. Het is zomer dus staat de wei in bloem. De wei ligt wel in het bos en is omringt door bomen. Ze is inderdaad verliefd. Iedereen zit dus juist :)

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb dit stukje herschreven. Er haperde nog iets aan. Nu loopt het vlotter. Ik land op handen en voeten. In plaats van naar de straat loop ik naar het bos dat achter onze tuin ligt. De warme wind strijkt door mijn haren terwijl ik tussen de bomen ren. Behendig spring ik over het beekje en spurt verder. Na een tijdje kom ik aan in de wei. Daar staat Bryan in het lange gras. Mijn hart slaagt een slag over bij het zien van zijn mooie gelaatstrekken, blauwe ogen en blond haar. Hij glimlacht. De wei staat in bloei. Het is een mengeling van witte, gele en paarse kleuren op een groene deken. Er fladderen vlinders in verschillende kleuren van de ene bloem naar de andere. Het grasland is volledig omringd door bomen. Ik ren naar hem toe en hij sluit me in zijn armen.