Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker

Dit subforum

Lieve beheerders, zou het mogelijk zijn dit subforum buiten de lijst met 'recente reacties' te houden? Deze lijst wordt overspoeld met schrijfopdrachten, waardoor de 'gewone' topics amper nog vindbaar zijn. Zie ook dit topic: http://www.schrijvenonline.org/forum/alleen-voor-…

Lid sinds

17 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Via, ik heb het voor je nagevraagd, maar deze discussie is al eerder geweest. Het is technisch erg moeilijk om het te veranderen. Het spijt me dat het je niet bevalt.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Dan moet dat maar uitgezocht worden. Moeilijk is dus niet onmogelijk. Het forum is nu totaal onoverzichtelijk en het is zeer onaantrekkelijk om hier nog te kijken of er interessante topics zijn en dan tussen die warboel van de schrijfopdrachten te moeten gaan zoeken. Het is heel fijn dat dit subforum zo goed loopt en dat zal ook fijn zijn voor de bezoekersaantallen, maar je jaagt anderen ermee weg.

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
De enige die dit veranderen kan, is Dries. Geen idee wat de technische (on)mogelijkheden zijn; je zou het hem kunnen vragen.

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Eerlijk gezegd ben ik het roerend met Via eens, zo lijkt het forum meer op een schrijfopdrachtengroep dan een algemeen forum over schrijven. Zou mooi zijn als Dries er iets aan kan doen!

Lid sinds

19 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Helemaal mee eens. Het lijkt erop dat het hier verwordt tot een openbare schrijfclub. Heel leerzaam voor veel mensen, maar ik mis de meer algemene schrijftopics waar je met elkaar over de inhoud kunt babbelen. Ik kan die topics ook nauwelijks meer vinden en haak af bij al die schrijfopdrachten in de lijst. De verhouding raakt wellicht wat zoek? Visueel kun je daar wel wat aan doen door selecties te laten aanklikken of zo, lijkt me?

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik vind het ook behoorlijk vervelend. Ik kom hier op de site om bij te leren, maar niet om allerlei schrijfopdrachten van anderen te lezen. Waarmee ik niet wil zeggen dat mensen die dit wel leuk vinden geen schrijfopdrachten mogen uitvoeren, maar hou dit aub uit de recente reacties, want de moed zinkt mij in de schoenen wanneer ik op recente reacties al die schrijfopdrachten vind en zo goed al alle andere onderwerpen ondergesneeuwd geraken. Het zou heel fijn zijn mocht hier alsnog een goede oplossing voor komen zodat mensen niet gedwongen worden om op al die schrijfopdrachten te kijken, maar dat ieder de keuze heeft.

Lid sinds

17 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik begrijp jullie gevoelens, maar deze discussie heeft eerder ook al plaatsgevonden en de beheerders hebben besloten om het zo te houden. Technisch heel lastig is technisch heel lastig.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Nogmaals, het probleem ligt niet bij de opdrachtjes, maar bij de loslopende draad. Wat de insteek ook is, ik wil als forumlid - en als pluslid, om maar even flauw te doen, niet door allerlei opdrachten heen moeten hakken. Technisch heel lastig - daar zou ik graag Dries over horen. Die man weet alles van de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van dit forum. De januarimaand is vorig jaar trouwens ook na de eerste opdracht verplaatst vanuit het reactieoverzicht naar het sub-forum. Het kán dus wel. Vandaag postte een nieuw lid 5(!) keer dezelfde opdracht, categorie week #3 ook nog, binnen een half uur. Wie beheert dat? Het reactieoverzicht is een rommeltje. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik dacht slim te zijn en klikte de recente onderwerpen aan en dan de selectie forumonderwerpen. Nou, dan zakt je de moed helemaal in de schoenen. Eindeloos veel schrijfopdracht, nauwelijks iets anders. Jullie kunnen wel zeggen dat het lastig is, maar kom op zeg, er zijn toch ook andere veranderingen doorgevoerd? dit is serieus niet te doen. Als het de keuze is van SOL om vrijwel alleen nog te doen aan schrijfopdrachten is dat een keuze, maar wees daar dan een beetje open over. Als dat de keuze is, tenminste.

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Is het bijvoorbeeld mogelijk om alle onderwerpen in dit subforum een andere kleur te geven? Groen in plaats van rood bijvoorbeeld? Dan zou je bij 'recente reacties' veel makkelijker door de brij heen kunnen scannen.

Lid sinds

17 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben het er ook helemaal mee eens. Ik heb het maar opgegeven om hier nog te komen 'neuzen'. Al die schrijfopdrachten...