Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Duo-schrijven -- Wie o wie?

Mijn besten, Wie durft en wil? Welke twintiger (of iets jonger of ouder) wil graag samen schrijven aan één werk of elk aan een eigen werk, met als belangrijkste redenen motivatie en gezelligheid? Dit werkt natuurlijk alleen als we elkaar graag 'mogen' en we enigszins op één lijn zitten. Houd jij ook van cultuur, dialogen, politiek, geografie, antropologie, sport etc, dan maken we een goede kans. Ik hoor graag van je (hgkingma@hotmail.com)!! Ciao, Hans

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je wel Dedromer, nou voel ik me weer zooo vreselijk oud, in hart nog twintig, body een stukje ouder, maar je wordt zo vaak gedicrimineerd. alsof ouderen alleen nog maar achter de geraniums kunnen zitten en mummelen over; vroeger was alles mooier, beter en waren ze liever tegen de oudjes.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het leven is aan de jonge! (Pehamo, in die klaagzang klink je toch niet jong meer, minpunt 1) Ik zie zulke dingen niet echt zitten. Al hou ik wel van de gezelligheid, maar ik twijfel aan de productiviteit. En ik ben niet zo'n teamplayer. Succes, Dedromer! (Klop eens aan bij ons Aller Aart!)

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Fré. Alleen het lijf wordt oud, het leven niet. Maar inderdaad Dedromer: succes! Ik voldoe niet aan je vraag, maar ik moest even Fré antwoorden. :)

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
hallo als je nog niemand heb gevonden wil ik me wel aanbieden voor dat duo schrijven ik zit in provincie utrecht en jij? Yoker

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Yoker volgens mij kan je het beste ff een mail sturen (zie mailadres in de openingspost), dit topic is al aardig oud en Dedromer niet zo actief :nod: