Lid sinds

18 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroep regio Gouda / Leiden / Alphen a/d Rijn

10 oktober 2007 - 19:57
Ik wil een schrijfgroepje beginnen in regio Alphen / Gouda / Leiden. Eén keer in de maand bij elkaar komen en elkaars werk beoordelen, tips en advies te geven. Wie is er geïnteresseerd?

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
14 juni 2013 - 11:06
In een oud bericht op Schrijven online zag ik jouw oproep voor een schrijfgroep omgeving Gouda. Bestaat die inmiddels? Ik heb interesse!

Lid sinds

2 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 november 2021 - 17:17

Ik ben net begonnen met schrijven, en ben geïnteresseerd in een schrijfgroep in Gouda. Mijn vaardigheid zou je zeg maar net aan "beginner" kunnen noemen.

SF/Fantasy is mijn ding. Afhankelijkheid van het openbaar vervoer speelt mij parten, budget ook. Als er een bus in de buurt stopt, vindt ik het wel.

Enig wantrouwen kan ik begrijpen, aangezien dit mijn eerste post hier is EN gelijk een necro, maar dit is bijna precies waar ik naar op zoek ben.

Als men hier niet gediend is van deze necro, dan mijn excuses.

Lid sinds

2 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 november 2021 - 19:07

"Necro" oftewel "necropost" is het volgende: "A necropost is a post on an old, abandoned thread in the Discussion forums that has been considered 'dead' for a while, for the sole purpose of making it appear at the top of the forums. Necroposting is seen as a form of spam and clogs up the forums with old and unneeded topics."

Ik heb mij vergist in wat necro betekende, ik dacht dat het betekende "een oude post terug halen."