Lid sinds

2 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroep starten

Hallo allen,

Schrijven doe ik vaak in de spaarzame uren die er zijn en alhoewel de verhaallijn bekend is en de zinnen soms vanzelf komen loop ik toch regelmatig vast in delen van mijn verhaal. Dan bedenk ik mij 'wat nu?' en stokt het schrijven op dat punt totdat ik er een oplossing voor gevonden heb (en dat kan soms best een tijdje duren).

Een van de mogelijkheden om daaruit te komen en een verhaal naar een hoger niveau te tillen (zonder veel geld uit te geven) is het starten van een schrijversgroep. Voor mij is dat nieuw, maar ik denk zeker het proberen waard. Daarom hier een oproep aan hen die aan hetzelfde denken. Mijn eigen genre is Science Fiction en Fantasy, maar een ander genre moet geen bezwaar zijn om niet te reageren.

Qua niveau zie ik mezelf als een hobbyist. Het mooist zou zijn een groepje bij elkaar te krijgen van verschillend kundig niveau, zodat er terugkoppelingen plaatsvinden van diverse inzichten en belevingen, en eenieder er iets van kan leren.

Zelf zit ik Twente en het zou fijn zijn om mensen 'in de buurt' te vinden, zodat er ook wat gemakkelijker een keer in het echt te ontmoet kan worden.

Groetend! Kees.

Lid sinds

5 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Kees,

 

Ik zie mezelf ook als hobbymatige schrijver en zoek ook iemand/meerdere personen om eens mee te sparren en feedback mee uit te wisselen. Zelf niet perse een fantasyschrijver of lezer, maar meer van de romans. Toch lijkt me dat geen bezwaar zoals je zelf ook omschrijft.

Ik ben afkomstig uit Utrecht, dus niet echt in de buurt van Twente, helaas. Als het je desalniettemin interessant lijkt om eens in de zoveel tijd contact te hebben en (al dan niet digitaal) te sparren of feedback uit te wisselen, dan houd ik me alsnog warm aanbevolen!

 

Groet,

 

Thijs

Lid sinds

2 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Thijs,

Leuk! Bedankt voor het bericht. Uiteraard zijn wat meer mensen zeer welkom, en hopelijk ook iemand met enig technisch inzicht (iig meer dan mijzelf :).

Ik stuur je wel een PM voor een verder contact...

Groetend, Kees.