Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Gezellig schrijfgroepje | Schrijfmaatje gezocht

Hey allemaal!

Ik denk da tik wel kan zeggen dat voor iedereen die hier is geldt dat schrijven een grote hobby is. Voor mij in ieder geval wel. Toch merk ik dat ik momenten heb dat ik er helemaal in zit, en dan een tijd weer helemaal niet. Ook merk ik dat ik soms iemand mis om mijn problemen aan te vertellen als ik vastloop, of als ik inspiratie zoek. 

Daarom leek het mij leuk om iemand, of meerdere mensen, te hebben om samen gezellig te kunnen overleggen, brainstormen, motivatie en inspiratie te geven. Reageer vooral als het jou leuk lijkt :)

Ik schrijf zelf voornamelijk realistische romans, maar ik sta ook open voor andere dingen!

Let me know <3

Liefs Henrieke

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hi Henrieke,

Ik ben zelf vooral een hobbymatige schrijver, maar heb als ambitie om ooit een manuscript te schrijven. Het lijkt mij zeker leuk en nuttig om een sparringspartner te hebben, inderdaad als bron van inspiratie en/of het geven van feedback op bepaalde stukjes. Als dat ook een beetje is wat jij zoekt, lijkt het me tof om contact op te nemen en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Laat het maar weten!

Groet,

Thijs

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Henrieke, 

Ik ben toevallig op zoek naar hetzelfde. Ik heb een kort verhaal liggen dat ik graag zou willen uitbreiden, maar ik kom niet echt aan het werk ermee. Een groepje gelijkgezinden zou me kunnen helpen doelen te formuleren en aan het werk te gaan. Natuurlijk lijkt het me ook leuk om mee te denken en te lezen met het werk van anderen. Ik hoor graag van je.

Groetjes, Hansje 

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi allemaal,

Henrieke, je hebt helemaal gelijk. Het is zeer herkenbaar wat je zegt. Schrijven is over het algemeen een eenzame hobby. Ook ik mis een sparringspartner en iemand die me soms kan motiveren. Een groepje met de mogelijkheid om af en toe 1 op 1 contact te hebben lijkt me heerlijk. Zelf schrijf en vertaal ik voor een extra zakcentje maar mijn hart ligt bij eigen verhalen en boeken schrijven. Door de reacties hier lijkt dit al een leuk en gezellig clubje te worden.

Groetjes Wendy

Lid sinds

1 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Henrieke,

Zoek je nog een schrijfmaatje, of leden voor je schrijfgroepje?

Ik doe graag mee, ben bezig met een manuscript. Maar lijkt me leuk (en belangrijk) om elkaar te motiveren en elkaar feedback te geven!

Mijn mail: nadiaaa.leest@gmail.com

Lid sinds

1 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi lijkt mij ook leuk om mee te doen. Ik blijf wat vastlopen met plot en veel wendingen

zou fijn zijn over en weer wat feedback te krijgen.

Lid sinds

1 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo allemaal,

Ik zoek ook een schrijfmaatje. Zou fijn vinden om over en weer wat feedback te ontvangen. 

Lijkt je leuk om 1 op 1 feedback te krijgen of ontvangen, dan hoor ik het graag.

Gr, Ami

Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo iedereen,

Ik zou ook graag iemand (of een groep) hebben aan wie ik mijn werk kan sturen voor feedback en die mij werk sturen om te lezen en voor mij om feedback op te geven.

Mijn mail is: scdevries0@gmail.com

Ik hoor het graag. Groeten,

Simon