Lid sinds

1 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Aansluiten bij een schrijfgroep?

Hoi, ik ben opzoek naar een schrijfgroep waarbij ik me kan aansluiten. Ik maak geen eigen schrijfgroep omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Informatie die misschien relevant is: Ik kom uit Limburg in België, ben 18 jaar en ik schrijf vooral fantasy, maar ik lees bijna alle genres. Ik zoek momenteel een online schrijfgroep. Dus als mensen dit lezen die al in een schrijfgroep zitten en je vind het leuk om een groepslid erbij te hebben, dan hoor ik het graag!  

 

Lid sinds

1 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi! Ik kijk even mee hier want ik ben ook op zoek naar schrijfmaatjes. Er zijn eerdere pogingen gedaan voor een online schrijfgroep op dit forum maar die zijn niet (goed) van de grond gekomen. We kunnen ook elkaars werk bekijken en misschien dat zich er nog meer aansluiten? Ik zie nu net pas een bericht van Johanna p (op dit forum) dat zij ook met een los maatje werk uitwisselt, wie weet kan het later nog in groepsvorm, maar los kan natuurlijk ook. 

We zouden kunnen beginnen met het uitwisselen van een hoofdstuk of kort verhaal om te kijken of er een klik is? 

Ik ben 36, kom uit den bosch, schrijf fantasy kinderboeken en regelmatig korte verhalen voor schrijfwedstrijden, ook fantasy of sf genre. Ik heb ook een schrijvers instagram @artsmichelle 

Ik hoor het graag of je interesse hebt,

Groetjes! 

Lid sinds

2 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Michelle Arts

Hoi Michelle en N.M Stevens,

Na maanden niets met onze online groep gedaan te hebben, willen we hem weer gaan herstarten. Dus als jullie nog interesse hebt, geef mij dan je email-adres, dan kan ik je de link geven van de online schrijfgroep.

Groetjes Jolanda