Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfmaatje of schrijversgroep gezocht in Rotterdam

Dag iedereen,

mijn naam is Astrid Goossens, ik schrijf poëzie en kortverhalen en ben op zoek naar een sparringpartner/schrijversgroep waarmee ik ideeën en feedback kan uitwisselen.

Ikzelf woon in het centrum van Rotterdam en zou daar ook graag afspreken.

Ik hoor het graag mocht iemand hiervoor zin in hebben. 

Groeten,
Astrid Goossens

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Beste Astrid,

Ik zie dat je nog geen reacties op deze oproep hebt ontvangen, dus laat mij dan de eerste zijn. Ik ben al eerder lid geweest van een schrijversgroepje en vond dat heel inspirerend. Om de inspiratie weer te doen vloeien ben ik op zoek naar een nieuwe schrijversgroep in Rotterdam. Mijn interesse ligt voornamelijk in het schrijven van korte verhalen. Ik werk als vertaler, schrijver en redacteur en heb de nodige ervaring en kennis om goede opbouwende feedback te geven en ontvangen.

Mocht je interesse hebben, dan hoop ik snel je reactie te lezen.

Hartelijke groet,
Ron

 

Lid sinds

2 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door ronr1961

Tik net mijn reactie tekst in, verdwijnt ie opeens? Overnieuw dan maar:

Ha Astrid,

Ik woon ook in het centrum van Rotterdam, ben sinds een dag lid en opzoek naar iemand die net als ik plezier beleeft aan het nadenken over verhaalgegevens, (plot)constructies, wendingen, personages, en atmosfeer... kortom, het maken van verhalen (al dan niet kort, lang of poëtisch). Aanvankelijk zocht ik iemand om mee samen te werken aan een beeldverhaal (daar ikzelf graag teken) maar misschien is het goed om eerst te kijken wat er ontstaat in een gesprek wanneer tekst niet meteen in beeld gevat hoeft te worden. En... wordt het niks, dan zijn we snel weer thuis.

In corona-tijd afspreken hoeft niet perse, via de e-mail nadenken werkt ook.

Ik hoop van je te horen.

Groet!

Mark

markdekking@outlook.com