Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijversgroep of persoon in Amsterdam

Hi allemaal,

Ik ben op zoek naar iemand met wie ik leuk kan sparren over een boek dat ik wil schrijven. Uiteraard wil ik ook graag wat terug doen, dus als er een schrijversgroep in Amsterdam is of iemand uit Amsterdam die 1-1 een leuke schrijvers-relatie wilt opbouwen, dan sta ik daar zeker voor open.

Mijn doel is om een esoterische thriller te schrijven. Denk aan een lichte variant van Dan Brown met de Da Vinci Code. Mijn ambitie ligt hoog, maar ik ben nog een beginner en dus realiseer ik mij heel goed dat ik misschien nooit een Dan Brown kan evenaren.

Woon jij in of in de buurt van Amsterdam en heb je ervaring met schrijven of wil je net als ik ooit een boek uitgeven, geef dan even een gil en laten we een keer wat afspreken om te kijken of we een match zijn.

Lid sinds

2 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dag Laartje,

ik ben jaren geleden begonnen aan een filosofische reisroman. Denk aan Nachttrein naar Lissabon, maar dan beter - om maar meteen over hoge ambities te spreken :-) Na jaren van hard werken voor de kost heb ik weer tijd om er verder aan te gaan werken. Sparren met iemand die een soortgelijk project heeft lijkt me een goede zaak.

Misschien kunnen we elkaar steunen in het schrijfproces. Ik zit een deel van het jaar in de Belgische Ardennen om een tweedehands boekwinkel te beheren maar woon in Amsterdam Noord.

Ik hoor graag van je.

Jang

Lid sinds

2 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Laartje, ik ben Marcél en ik ben bereid om met jou te sparren over je verhaal, ben breed geïnteresseerd in diverse genres. Zelf schrijf ik voorstellingen en kinderverhalen en korte verhalen met een bovennatuurlijk tintje 

Het lijkt mij leuk om een schrijversrelatie met jou te beginnen 

Ik hoor graag van je

Met vriendelijke groet Marcél