Schrijfmaatjes non-fictie gezocht!

Ik zou het enorm leuk vinden om met een klein groepje een soort schrijfclubje te vormen. Elkaars stukken lezen en daar eerlijk en open een mening over geven, zodat we van elkaar leren en beter worden. 

Ik schrijf zelf onder andere (grappig bedoelde) columns over dagelijkse dingen, voor lokale weekbladen. Daarnaast werk ik aan een project waarin ik aan de hand van een interview persoonlijke verhalen van gewone mensen uitwerk tot een leesbaar verhaal. Met name over dat laatste ben ik nog onzeker (ik denk omdat ik ineens niet meer alleen verantwoordelijk ben voor mezelf, maar ook voor het verhaal van de verteller).

Het zou tof zijn als ik hier wat gelijkgestemden vind en we raakvlakken vinden in onze onderwerpen. Ik hoor heel graag van jullie!

Groeten Maan

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Maan,

Het lijkt mij wel tof om regelmatig elkaars werk op te hemelen (of af te schieten) :)  Hoeft van mij niet tot een groepsbespreking te komen op een bepaalde locatie; liever online (kan via een omgeving als Google Drive).

Ik heb zelf in eigen beheer een prentenboek geschreven en hobbymatig wat kleine werkjes. Al een tijdje niets gedaan! Zal weer eens tijd worden.

Groet,

Toffel  (Alkmaar)

8 januari 2020 - 13:56