Lid sinds

1 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Gezocht schrijfmaatje online

Hee allemaal, Ik ben een vrouw van 25 jaar en ben op zoek naar iemand met wie ik verhalen kan uitwisselen. Het idee ervan is om elkaar feedback te geven op de verhalen en elkaar te stimuleren meer te schrijven, gezien ik daar nu nog niet veel de tijd voor neem. Ik heb geen studie achtergrond op het gebied van schrijven, maar ik schrijf al wel van kinds af aan. Ik mis alleen de technische kennis, want ik heb ideeën genoeg. Bij het proeflezen staan twee verhalen, die een indruk geven wat voor dingen ik schrijf en hoe ik nu schrijf ('De Kamer' en 'Het Cadeau'). Nu schrijf ik voornamelijk korte verhalen om te oefenen en er achter te komen wat mij ligt. Ik wil uiteindelijk toewerken naar het schrijven van een boek, door de verhalen steeds langer te maken. Heb je interesse om af en toe (hoe vaak is te bespreken) contact te hebben, eventueel via mail of OneDrive, dan hoor ik dat graag!

Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey grijze sluier. Ik heb enorm veel interesse om jouw online schrijfmaatje te worden! Ik ben een frequent fantasieschrijver en probeer ook een boek uit te geven. Kortverhalen schrijf en lees ik zeer graag! Schrijven is voor mij tot nu toe een hobby (poëzie en verhalen) maar ik hoop ooit wel een boek uit te kunnen geven. Communiceren via e-mail/whatsapp etc is mogelijk. Indien je interesse hebt, hoor ik graag van je. ~Levaenen

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zou een online schrijfmaatje ook leuk vinden. Zelf schrijf ik YA/NA/(urban) fantasy. Lange tijd niet veel gedaan met mijn schrijven door ziekte en de overtuiging dat 'ik het toch niet kon', maar schrijf al sinds kindertijd. Sinds kort opgepakt en ben nu bezig om mijn eerste manuscript af te maken. Mocht iemand interesse hebben om te kletsen over het schrijven... :)

Lid sinds

1 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Als antwoord op door Levaenen1011

Hee Levaenen,

Ik zie nu pas je berichtje. Ik heb al een schrijfmaatje gevonden, maar ik vind het ook wel fijn om van nog iemand feedback te kunnen ontvangen. Zelf ben ik nu ook bezig met een fantasie boek (en tussendoor wat korte verhalen). Deze is wel nog heel erg in de kinderschoenen, maar ik ben ermee aan de slag en met feedback kom ik waarschijnlijk verder. Heb jij nog steeds interesse?

Gr. Grijze Sluier