Lid sinds

3 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online schrijversgroep fantasy sci/fi?

Hallo allemaal. Ik vroeg me af of iemand weet of er een online schrijversgroep bestaat voor schrijvers van Fantasy en Science fiction? Zo niet overweeg ik eentje op te starten (ik kan zelf voor het platform zorgen). Ik denk dan aan een website niet heel verschillend van schrijvenonline maar beperkt tot een kleine groep van schrijvers die actief zijn en elkaars werk lezen en bekritiseren (Denk aan proeflezen in kleine groep). Ik zou het vrijblijvend willen houden maar wel actief. BVB een regel dat iedereen minstens een keer per maand iets moet plaatsen en feedback moet geven. Vijf tot tien man lijkt me ideaal. Moest iemand hier interesse in hebben dan hoor ik het graag.

Lid sinds

6 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Er zijn wel mini-initiatieven ontstaan in aanloop naar enkele schrijfwedstrijden via de Facebook groep 'Sciencefiction-, Horror- en Fantasyschrijvers'. Misschien is het daarom een idee om je vraag in die groep te stellen? Als het initiatief er nog niet is, dan zijn daar misschien wel mensen die er interesse in hebben. Linkje naar een Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/1722391118021658/ Succes!

Lid sinds

2 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mocht je zelf een groep gaan starten, heb ik wel interesse. Ik heb geen idee hoe het precies werkt, ik heb nog nooit meegedaan aan zo'n groep, maar het lijkt me erg leerzaam. Ook doordat je door kritisch naar werk van anderen te kijken, ook wat kritischer leert zijn tegenover je eigen werk. Ik ben bezig aan een fantasy, genre Young Adult of Jeugd. Ik weet niet hoe hij precies uit gaat vallen. ik schrijf veel te weinig om de eenvoudige reden dat ik steeds maar weer overhoop lig met wat ik schrijf en dat dus almaar weer opnieuw begin. Zo'n groep zou me enorm kunnen helpen om verder te komen. Daarnaast schrijf ik ook af en toe korte verhalen.