Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

(Fantasy) schrijfgroep Zoetermeer

Gezocht: leden voor schrijfgroep Zoetermeer Schrijf jij net als ik graag verhalen en/of scenario's en wil je die hobby delen? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik schrijf graag maar mis mensen om het proces mee te delen. Mensen waar ik mee kan brainstormen en teksten aan kan voorleggen. Het lijkt me ook leuk om iemand anders daarmee te helpen. Mijn interesse gaat vooral uit fantasy, science fiction, sociaal drama en comedy. Ik ben een groot dierenliefhebber, filosofisch en introvert van aard en maatschappelijk werker van beroep. De levenslessen die ik heb geleerd van mens en dier verwerk ik graag in mijn schrijven. Dieren spelen daarin vaak een grote rol. Vorig jaar heb ik een basiscursus scenario schrijven van de Script Academy gevolgd en daar had ik zo'n plezier in dat ik besloot om het schrijven weer op te pakken. Ik ben 38 jaar, getrouwd en woon in Zoetermeer. Ik zou graag regelmatig (bijvoorbeeld eens per maand) af willen spreken zodat we echt ergens naartoe werken. Ik hoor graag of er geinteresseerden zijn.

Lid sinds

13 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuk! Ik woon alleen niet in Zoetermeer, en ik vroeg me af: zou je iets zien in een online schrijfuitwisseling? Dat je teksten via mail uitwisselt en in een mailwisseling elkaars werk van feedback en motivatie voorziet? Dat doe ik met meerdere mensen, en het werkt voor mij altijd heel prettig.

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat lijkt me ook leuk, maar face to face brainstormen en feedback uitwisselen heeft wel mijn voorkeur. Vind ik toch wat persoonlijker. Maar het 1 hoeft het ander wat mij betreft niet in de weg te staan, hoor ;)