Lid sinds

3 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfmaatje gezocht

Hallo allemaal, Ik heb me suf gezocht, maar zonder succes op schrijfgroepen in Eindhoven of omstreken. Toch zou ik graag eens met mede-schrijvers in contact willen komen. Nou durf ik niet meteen in een hele groep mijn werk bloot te geven, daarom zou ik graag een schrijfmaatje willen hebben. Ik zou graag eens met een persoon samen willen komen om elkaar te inspireren en van tips en feedback te voorzien. Waar maakt niet zoveel uit, we hoeven elkaar niet elke week te zien. We kunnen ook via de mail contact hebben en wat gemaakt schrijfwerk doorsturen. Ik zoek het liefst iemand die net als ik van chicklit/romantische verhalen houdt en schrijft. Leeftijd of ervaring maakt niks uit, als we maar op een lijn zitten wat verhaalinteresse betreft. Dan wordt de drempel voor mij wat kleiner om mijn geschreven werk eens door iemand anders te laten inzien. Herken jij jezelf hier ook in en heb je interesse? Laat dan een reactie achter. Het lijkt me leuk om samen te werken! :)

Lid sinds

4 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi Julianne Ray, Even getwijfeld om op je berichtje te reageren, maar ik doe het toch.. denk ik ;-) …. Ja.. echt! Al jaren heb ik een verhaal in mijn hoofd zitten, maar het daadwerkelijke (door) schrijven ervan stel ik altijd uit. Gebrek aan inspiratie, gebrek aan motivatie.. noem het maar op, aan uitstel gedrag geen gebrek. Daar ben ik nu klaar mee. Ik wil er nu écht eens een keer voor gaan en dat verhaal op papier zetten. Vandaar dat ik dacht: wellicht is een schrijfmaatje een goed idee als stok achter de deur om elkaar te helpen, te inspireren, te motiveren.. noem maar op. Toen las ik jouw berichtje en aangezien er op dit forum niet veel chicklit schrijfster zijn, voelde ik mij aangesproken! Ik verslind chicklit en het verhaal dat ik in mijn hoofd heb zit ook in deze categorie. Ik woon niet in de buurt van Eindhoven of omstreken, maar mail contact lijkt mij ook prima! …en nu klikken op versturen!

Lid sinds

1 maand 4 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Julianne Ray, aangenaam ik ben Marcél en woon in de buurt van Eindhoven, het lijkt mij heel leuk om jou genre te lezen en met elkaar te brainstormen, daar ik alle genres lees en ik mij goed kan inleven in de verhalen. 

Vriendelijke groet Marcél