Lid sinds

9 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker

Schrijfgroep Zwolle

Hallo, Ik zoek een paar leuke mensen om een schrijfclubje mee te beginnen. Ik heb een hoofd vol ideeën maar nu nog op papier. Tijdje geleden ben ik al wel serieus begonnen, maar wil het nu weer oppakken. Dus tijd voor een leuk clubje, bijvoorbeeld 1 keer per maand, uitwisselen, elkaar tips geven en plannen maken. Dat helpt mij. Zin om mee te doen? Evt. kunnen we Yoeke Nagel vragen voor inspiratie tips en coaching. Ik woon in Zwolle, maar wil zeker ook wel ergens heen rijden. Straal van 1 uur rijden?

Lid sinds

9 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Tuurlijk! De eerste kennismakingsbijeenkomst is 6-9 om 12.00 uur in de café public. Blijmarkt 23 8011 ND Zwolle Iedereen is welkom! groeten Angelique

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hallo Keet, Wat jammer dat je poging niet gelukt is. Ik ben zelf ook al een tijdje opzoek naar gelijk gestemden om inspiratie en tips uit te wisselen. Ik ben zelf al wel een tijdje bezig met schrijven, maar voel de behoefte om te sparren. Ik zeg we doen opnieuw een poging. Misschien goed om aan te geven hoe je het voor je ziet. Ik ben zeer gemotiveerd. Groeten

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Same here. Samen praten over schrijven en over je schrijfwerk geeft zoveel nieuwe inzichten en inspiratie, is mijn ervaring. Een keer in Zwolle afspreken? Ik weet misschien wel een goeie locatie.

Lid sinds

19 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik wil graag meedoen, maar afspreken op een zondag is voor mij geen optie. Liefst op een doordeweekse avond.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
In de hoop dat er nog geïnteresseerden zijn voor een zwolse schrijfgroep plaatst ik toch maar een reactie. Echter heb ik een wekelijks veranderend rooster en heb ik helaas geen vaste avond mogelijkheid. Voor de geïnteresseerde echter zal ik elke week een avond willen plannen in een café. Als er animo is voor aankomende donderdag avond let me know. Ik zit er zo wie zo. * Een locatie is misschien wel handig. Ik zit donderdag avond bij het café Hier & Daar vanaf een uur of 7. Ideale plek om te werken, ze zijn vaak tot 22:00 open, hebben stopcontacten en wifi. Come and join me.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
So right now I'm sitting here all alone, sipping my wine and realize no one is coming. Probably. Oh well, at least I will be able to continue writing. Het is zo'n gewoonte geworden om in het engels te schrijven dat het een minuut duurt voordat het doordringt. Mocht je denken, ik kom toch nog. Geen probleem, pak je laptop, schrijfschrift, wat voor jou het best werkt en kom deze kant op. Ik ben het spotlight van het café hier in mijn roze shirt en laptop. Komt soort van ook doordat hier niemand anders zit. De niet-schrijvers (de verstandige mensen - want zeg nou zelf, schrijven is en blijkt gekkenwerk) zitten allemaal buiten op het terras te genieten van de zon. Ik zie jullie nu allemaal denken, procastination! Ahem, procastinatie -als dat het juiste woord is- maar nee echt niet. Ben druk bezig met jullie hierheen lokken.... Ok, I can't lie, yes I"m majorly procastinating.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dag Keet en JazzieP, Ik wil graag aanhaken. Maar ik kom uit Baarn, dus ik wil wel serieuze afspraken maken. En serieus aan het werk gaan. Ik schrijf zelf vooral poëzie, maar heb ambities richting proza. Ik kom wel aan het werk, maar ik mis de feedback - en de gezelligheid! Dus als er meer mensen zijn die een keer per 2, 3 of 4 weken bij elkaar willen komen, of anders wellicht online en af en toe live, mail! Sylvia

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
*jumping up and down from joy* Yay zo blij, had geen reacties meer verwacht. Ik ben net vandaag de hele dag aan het schrijven in waanders en door de drukte totaal vergeten die forum the checken. Waanders is trouwens een top plek om te zitten, kan me hier veel beter concentreren dan thuis of café hier & daar. Leuke plek maar te veel dingen die afleiden. Ik ben zondag de hele dag vrij en ben dan van plan weer ergens te gaan zitten in de middag. Nog niet besloten waar, maar als waanders open is dan zit ik daar vanaf een uur of, ehm, moet ik nog even beslissen. Wat betreft serieuze afspraken, sylvia, als ik een dag plan, gaat deze altijd voor mij door. Thuis kan ik niet focussen dus heb deze dagen echt nodig. Ik zou graag 1x per week willen afspreken. Als dat teveel word, kunnen we ook om de week doen. Echter schrijf je wel in een genre waar ik niks van af weet behalve de jaarlijkse sinterklaas gedichten. Ik wil best een poging doen om mij erin te verdiepen, zo leer ik ook weer nieuwe dingen. Ik zie zo'n middag of avond of beide als een kans om 1. te schrijven ofcourse 2. feedback 3. te kletsen 4. discussie. We kunnen af en toe ook bij iemand thuis afspreken, echter is dat bij mij thuis niet mogelijk. Een idee popte net op, we kunnen eventueel elkaars werk een paar dagen voor de dag zelf naar elkaar opsturen, bekijken, en feedback geven tijdens de date. Dit inspireert om te verbeteren en aan het werk te gaan. En keet, leuk ben blij dat je nog steeds zoekende bent. Heb je zondag tijd? Weet je een leuke plek? Ik stuur jullie allebei wel even een pm in de hoop dat jullie het voor zondag zien. Nog 1 ding, ik schrijf wel in engels, hoop dat dat niet storend is. En helaas is waanders toch gesloten op zondag dus ik ga op zoek naar een andere plek. *Locatie 28-5 coffee united Luttekestraat 28 vanaf 11.00, kijk maar of je komt, dan kunnen we kennismaken en verder plannen* *Mocht er nog iemand spontaan langskomen (graag), ik zit boven*

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zijn er nog mensen geïnteresseerd in het oprichten van een schrijfgroep in Zwolle? Of bestaat er één waar ik eventueel bij kan aansluiten? Groet, Bernd

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zijn er nog mensen geïnteresseerd in het oprichten van een schrijfgroep in Zwolle? Of bestaat er één waar ik eventueel bij kan aansluiten? Groet, Bernd
Ook dit is een tijd geleden, maar ik haal deze toch nog even omhoog. Ik ben zeer geïnteresseerd.

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi! Is Schrijfgroep Zwolle nog een ding? Zo ja; kan ik joinen? Anders denk ik dat ik even een nieuw forumonderwerp aanmaak hiervoor :) Groetjes!

Lid sinds

4 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Hoi! Het lijkt erop dat de schrijfgroep niet echt meer een dingetje is. Maar ik zit al een tijdje aan te denken om aan een schrijfgroep te vormen in Zwolle. 

Ik hoef niet iedere week samen te komen maar vind het leuk elke maand een datum te prikken en samen te schrijven en over ons werk te hebben. Ik ben zelf namelijk bezig met een boek. Ik vind het leuk om ideeën te spuien maar ook om van anderen te horen waar ze mee bezig zijn. 

Hoop dat er meerdere zijn die het leuk vinden om samen iets op te zetten. 😊

Groetjes!

Lid sinds

4 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Hoi Allemaal! 

Er gaat een schrijfgroep starten in Zwolle! Hou je van schrijven en vind je het leuk om schrijfmaatjes te hebben? Laat het dan weten... want wij kunnen nog wel wat leden gebruiken! 

Groetjes 

Marieke 

Lid sinds

3 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Hi Marieke,

Is de schrijfgroep al gestart? Ik ben eventueel wel geinteresseerd om deel te nemen. Kan dit nog? 

Groetjes,

Annette

 

Lid sinds

3 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Hier nog een geïnteresseerde. :) 

Is deze schrijfgroep al van start gegaan Marieke? Ik hoor er graag meer over (locatie, dag, tijd, frequentie) en over de mogelijkheid om aan te sluiten.

Liefs,

Liselotte | info@yoga038.nl

Lid sinds

1 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Hallo Iedereen.

Het lijkt alsof de schrijfgroep niet van de grond komt? Misschien net als al onze gedichten, boeken en andere schrijfsels? ;)

Wie is geïnteresseerd? Stuur een mail naar: elianne_groenewold@hotmail.com en ik probeer voor de zomer nog een groepje te vormen. 

Ik woon zelf in de buurt van Hardenberg dus wil naast Zwolle ook gerust in een straal van 50 km van Hardenberg afspreken.

Liefs Elianne