Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroep Tilburg

Hoi, Graag zou ik met een klein groepje (4 - 6) maandelijks samenkomen om onze schrijfsels aan elkaar voor te lezen en antwoorden te geven op elkaars vragen. Feedback hoort daarbij, tips, complimenten, etc.. Zelf woon ik in Tilburg en zou ook het liefste hier ergens afspreken. Ik ben/probeer een thriller te schrijven. Wilt iemand mij vergezellen in de zoektocht naar een zelf afgewerkt verhaal? * Lyssa

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Voor een schrijfgroep in het Tilburgse interesseer ik mij. (Ben onlangs in Tilburg komen wonen.) Bestaat de groep al? Is er nog plaats? Waar? Wanneer?

Lid sinds

10 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ook ik ben erg geïnteresseerd in een schrijfgroep in Tilburg. Indien er nog plek is hoor ik het heel erg graag :) Irma; bedankt voor de link!

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Lyssa en anderen, Ik weet niet of er al een groepje is gevormd, maar ik ben ook op zoek naar een meeleesgroepje in Tilburg. Zelf schrijf ik filmscripts of werk ik hiervoor ideeën uit. Vriendelijke groet, Monique

Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
als jullie groepje (nog) bestaat wil ik graag nader contact; heb een thriller (concept) geschreven die ik wil laten beoordelen/bespreken en tot wederdienst bereid!