Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroep Noord-Holland

Ik zoek belangstellenden om samen een nieuwe schrijfgroep in Noord-Holland op te richten. Het genre maakt niet uit, een ieder kan schrijven wat hij of zij wil, van gedichten tot essays tot korte verhalen of kinderverhalen. Voorop staan plezier en kwaliteit. Bedoeling is elkaar aan te moedigen en te reflecteren op elkaars werk, door bijvoorbeeld tweewekelijks of maandelijks ergens af te spreken en elkaars teksten te bespreken (natuurlijk nadat we die van te voren hebben kunnen lezen). Belangstelling? Stuur je reactie met in het kort wat je hebt gedaan en zou willen doen. Kareltje

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Kareltje, Over welk gedeelte van Noord-Holland heb je het dan? Ik bedoel, Bussum of Den Helder, dat ligt nogal ver uit elkaar.

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het gaat om het Noorden, dus de Noordkop. Ik ben belangstellend en hoop dat er meer bij komen. Ik heb een reactie aan Kareltje gestuurd. Zoals het ernaar uitziet gaan we binnenkort van start.

Lid sinds

8 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo allemaal! Is jullie schrijfgroep al van start? Zo ja, hebben jullie eventueel nog plek voor mij? Ik hoor het graag :)